У Києві стався черговий прорив тепломережі. Гарячий грязевий фонтан забив цього разу на проспекті Валерія Лобановського, 146.

Про це розповідають очевидці, які діляться відео з місця події.

На відео видно, як фонтан б'є просто з-під асфальту. Дорога вже перетворилась на гаряче озеро.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Ділянку обгородили біло-червоною стрічкою. Проте бригади комунальників не видно.

Люди не можуть потрапити до будинків, доводиться йти в обхід.

Наразі офіційних коментарів та подробиць немає. Також немає інформації щодо постраждалих.

Елітні будинки у Києві попливли

У Києві затопило відомий житловий комплекс "Комфорт таун". Ббудівлі до фундаменту опинились у воді, вона розтеклася по всіх дворах в окрузі.

Також раніше прорвало трубу з гарячою водою на розі вулиць Велика Васильківська та Ділова.

У мережі окрім того уточнюють, що прорив труби має великий діаметр, а окропом залило сотні метрів тротуару і дороги. Пара піднімається на висоту до 10-15 метрів.

Нагадаємо, аварії на теплотрасах стаються мало не щодня у столиці. За останній час було відремонтовано всього 30 кілометрів труб. Однак загальна протяжність тепломереж у 100 разів більша і 90% знаходиться у жахливому стані.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, в результаті прориву теплотраси у самому центрі столиці на проїжджій частині утворилась величезна діра, куди провалилось авто таксі.

Раніше портал Знай.ua писав, що у Києві на вулиці Будівельників, над Броварським проспектом неподалік від станції метро Дарниця на мосту утворився провал. Комунальники розповідають, що це сталося через плиту, що луснула/