У вівторок, 4 грудня, в Києві пасажири чекали міську електричку на станції "Вишгородська" більше години. Причини такого запізнення невідомі.

Поїзд, який за розкладом повинен був приїхати о 8:41, спізнився більш, ніж на годину. Коли він з'явився на пероні, замерзлі пасажири почали брати його штурмом.

При цьому на станцію прибула кілька "урізана" електричка. Замість традиційних 6-8 вагонів електропоїзд складався всього з чотирьох. Обурило киян і стан вагонів.

За повідомленням "Київ Оперативний" електричка, крім запізнення і малої кількості вагонів, вразила пасажирів ще і старим станом.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Обшарпана, деякі двері не відкриваються", - розповідають пасажири.

Раніше повідомлялося, що в Києві копи знайшли підозрюваних у зухвалому нападі на міську електричку, яке відбулося 31 липня 2018 року. Тоді банда зупинила поїзд між станціями "Сирець" і "Вишгородська", після чого почала розмальовувати вагони і кидати каміння у пасажирів.

"Вандали протримали електричку між станціями близько півгодини, в цей час у вагонах перебували не тільки дорослі, але і діти. Крім того, коли пасажири почали робити хуліганам зауваження, в них полетіли камені і був застосований сльозогінний газ", – розповіли в столично прокуратурі.

Нагадаємо, пасажир київської електрички перетворився на криваве місиво. Чоловік випав з вікна електрички під час руху.

Як повідомляв Знай. ua, під Києвом жінку засмоктало під поїзд і розірвало. Пасажирський поїзд Інтерсіті розчавив жінку, яка йшла надто близько до краю перону.

Знай. ua писав, що скандальний Омелян переплутав літак з маршруткою: українці в люті - нехай на них і їздить. Омелян "випадково" скинув вартість квитків наполовину.