Київська міська електричка буде їздити за новим графіком.

Цю інформацію повідомили у Київпастрансі.

Відзначимо, що новий розклад вже з'явився на сайті Київпастрансу. З понеділка, 28 жовтня, зміни увійдуть в силу.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, у неділю, 28 жовтня, в Україні переводять годинники на зимовий час, тобто на годину назад. Через це людям, які купили квитки на поїзд у цей день, непросто визначитися із часом відправлення.

"Укрзалізниця" вже внесла корективи у графік для приміських, вантажних і пасажирських поїздів. Про це йдеться в повідомленні прес-служби на офіційному сайті.

Так, годинник переводимо в 4 ранку за київським часом. Час на залізничних квитках вказано з урахуванням переведення годинникових стрілок. Виходить, що якщо поїзд відправляється 28 жовтня в 4 ранку, він відправляється з урахуванням літнього часу.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", до кінця осені вже можна буде проїхати від залізничного вокзалу до аеропорту Бориспіль на новому швидкісному транспорті. Натхненники проекту запевняють, що це стане відмінною альтернативою дорогим таксі і незручним маршруткам.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що з 1 листопада у столиці, за рішенням Київської міської державної адміністрації (КМДА) в тестовому режимі запустять електронний квиток у комунальному транспорті.