У Києві співробітники по гарячих слідах затримали досить скромного злодія. Він вкрав з магазину 500 гривень і практично блискавично потрапив у в'язницю.

Інцидент стався у Солом'янському районі Києва. Грабіжник зайшов у місцевий магазин з метою легкої незаконної наживи. До здивування правоохоронців, його уподобання було досить скромними.

Чоловік дочекався слушного моменту, коли продавщиця відвернеться і вихопив з касового апарату купюру номіналом в 500 гривень і швидко зник.

Проте поліції знадобилося всього кілька хвилин, щоб зловити горе-злочинця. А все тому, що він сам натрапив на правоохоронців, коли тікав з магазину.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Поліцейські вже встановили особу злочинця. Ним виявився уродженець Луганської області, раніше він мав проблеми з законом. Його дії кваліфіковані як грабіж і йому може загрожувати до 4 років тюремного ув'язнення.

Раніше повідомлялося, що Київські поліцейські затримали злочинця, який тримав у заручниках свою матір, повідомляє прес-служба поліції Києва.

Спочатку в поліцейську ділянку надійшов дзвінок про розбої: невідомий погрожував ножем киянину і пограбував його, відібравши рюкзак. Копи викрили злочинця і зуміли встановити його будинок. На вулиці Стадіонної був виявлений порожній рюкзак, що навело поліцейський на думку, що злочинець увійшов у під'їзд.

Нагадаємо, террорист-грабіжник зачинився в квартирі і погрожував вбити власну матір, довелося задіяти спецназ. Копи змогли викрити злочинця завдяки його попереднього злочину.

Як повідомляв Знай. ua, Росії горе-злодії пограбували поховання сибірської виразки і тепер їх шукають... щоб вилікувати. Горе-злодії вкрали паркан поруч з похованням сибірської виразки.

Знай. ua писав, що центрі Києва напали на дружину українського екс-прем'єра. "Навпроти Цуму, біля кіоску "Київська перепічка", у мене пограбували машину".