У понеділок, 17 вересня, у самому центрі Києва, поблизу Адміністрації президента, пограбували телеведучу 5 каналу.

Про це журналістка написала на своїй сторінці в Facebook.

Інцидент трапився біля гімназії "Консул" на вулиці Круглоуніверситетській. Як стало відомо, злодії залізли до автівки журналістки Яніни Соколової.

"Протягом хвилини вони відкрили машину, обчистили її і втекли", – розповіла Соколова. Вона зазначила, що грабіжники забрали відеоматеріали проектів "Рандеву" та "Кіно з Яніною Соколовою" та документи.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Знайти мене не складно. Панове злодії, у вас є паспорт та адресу прописки. Вона дійсна. Поміняли Замки. Але на охорону ви можете залишити касети. Карма стане чистішим", – написала ведуча.

Також ми писали, що у Києві поцупили у чоловіка поцупили барсетку. Сталося це на Троєщині. От тільки злодії не знали, що їх засікла відеокамера.

"Ці двоє вкрали барсетку батька, поки той на хвильку відволікся. Сталося все на Троєщині. Може хто знає їх? Допоможіть, пліз, там дуже важливі документи були" - звернувся син постраждалого у соцмережах.

Нагадаємо, 6 вересня у Києві поліція затримала чоловіка, який вкрав у молодої людини сумку з грошима. Користувачі мережі "дізналися" злодія. Ним виявився актор Дінеш з телесеріалу "Кремнієва долина".

Як повідомляв Знай.ua, у мережі з'явилася інформація про те, що виконавця Володимира Кузьміна пограбували на 10 мільйонів рублів.
Інцидент стався під час того, як Володимир Кузьмін перебував у від'їзді. Тепер йому доведеться терміново повернутися з відпустки в США в Росію (будинок виконавця знаходиться в Солнечногорську).

Також Знай.ua писав, що у Києві пограбували відомого співака Петра Чорного. Артист став жертвою злодії на одній із АЗС, де злишив автівку, та пішов до каси.

Також ми писали, що жертвою столичних злодіїв став відомий виконавець Олексій Лебединський, більш відомий, як Професор Лебединський, коли він відвідав українську столицю на День Незалежності.