Інцидент в супермаркеті Києва стався вранці 30 листопада. Магазин зі стелі затопило гарячою водою.

Про це очевидці повідомляють в соціальних мережах. У Facebook киянка Ірина Котляренко опублікувала відео "потопу".

Відомо, що випадок стався на Виноградарі в супермаркеті "Сільпо", який розташований на проспекті Правди, 66. За словами очевидців, раптово зі стелі прямо над вхідними дверима почав литися стелю.

Люди в паніці відразу ж почали вибігати з супермаркету, намагаючись не обпектися.

В коментарях багато хто почав іронізувати, що якщо вдома немає гарячої води, можна прийти в магазин і взяти там душ.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше повідомлялося, що в переході станції метро "Театральна" помер чоловік. Йому стало погано, коли він піднімався по сходах. Врятувати киянина не змогли ні перехожі, ні медики.

Трагічна подія сталася близько 14:00. Про це повідомляє Джерело.

Як згодом стало відомо, що загиблому було близько 65 років. За словами очевидців, він вийшов з метро, став підніматися по сходах з підземного переходу, схопився за серце і впав. Перехожі одразу викликали карету швидкої допомоги і кілька хвилин намагалися надати першу допомогу пенсіонеру.

Нагадаємо, розлючені кияни з ганьбою виштовхали депутатів з кулуарів. Причиною цього стали "нахабні" забудови в столиці.

Як повідомляв Знай. ua, сніговий апокаліпсис перетворив Київ на холодне пекло, комунальники безсилі. В українській столиці засніжені дороги провокують ДТП.

Знай. ua писав, що сотні одиниць техніки і "армія" комунальників стали на захист киян. Комунальники продовжують розбирати снігові заметілі.