Київська міська рада врегулював порядок функціонування платних місць для паркування на території столиці. Поряд з кінцевими станціями метро з'являться перехоплюючі паркінги з понад 9 тис. паркомісць. Про передає УНН з посиланням на сайт Київської місцевої ради.

"У столиці має з'явитися близько 120 паркувальних майданчиків на більше 9 тисяч машиномісць", сказано в повідомленні.

паркування
паркування

Рішення передбачає появу паркінгів на кінцевих станціях метро. Таке рішення повинно, в ідеалі, розвантажити транспортну систему. Воно передбачає, що людина зможе залишати машину на паркінгу і пересуватися по центральній частині міста на метро.

За попередніми даними, паркінги будуть приносити Києву 25 мільйонів гривень щорічно. Згідно з рішенням, також місто зобов'язалось створити 7 перехоплюючих паркінгів на в'їзді в столицю і 4 штрафмайданчики.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

паркувальники
паркувальники

Нагадаємо, на даний момент у Київському метро є шість кінцевих станцій: "Лісова", "Академмістечко", "Героїв Дніпра", "Теремки", "Сирець", "Червоний хутір".

Раніше повідомлялося, що після здешевлення ввезення в Україну електроавтомобілів, їх кількість зросла. Стало відомо, звідки і за скільки везуть транспортні засоби.

Паркування
Паркування

Що змінилося?

Новий закон скасував сплату ПДВ з імпорту електрокарів. Нові правила діятимуть не до кінця 2018 року, їх продовжили до 2022 року.

У той же час акциз буде сплачуватися згідно нового закону про евробляхи: 1 євро за 1 кВт ємності електричного акумулятора, - пише "БизнесЦензор".

Скільки електрокарів завезли в Україну?

У січні-вересні 2018 року імпортували в Україну 4100 електромобілів. Загальна митна вартість імпортованих електрокарів склала $49,8 млн.

Це майже в два рази більше, ніж за весь 2017 рік. А в 2016 їх завезли втричі менше, ніж у цьому році. І тільки цифри зростають.

Нагадаємо, водіїв почнуть штрафувати за вміст багажника.

Як повідомляв раніше Знай.ua, за останній місця оголошення про продаж нерозмитнених авто різко зросла.

Також Знай.ua писав, що власники євроблях припинили бунтувати. Готують до нової війни.