У столиці України, в Києві, виступить легендарний фронтмен групи Rammstein Тілль Ліндеманн. Крім концерту запланована і автограф-сесія, відвідування якої можливо лише при виконанні певної умови.

Сьогодні, 30 листопада, в Києві відбудеться зустріч з шанувальниками Тілля Ліндеманна - легенди німецького року. Початок заходу заплановано на 5 годину вечора, повідомляє "Інформатор".

Зазначимо, що виступ, а також автограф-сесія лідера групи Rammstein пройде в галереї сучасного мистецтва ЦЕХ, яка розташована в Подільському районі столиці. Всього захід триватиме 3 години - з 17:00 до 20:00.

Приїзд музиканта проходить в рамках підтримки туру "Messer" ("Ніж") - збірки ранніх віршів Ліндеманна, де порушуються теми божевілля, батьківства, а також смерті. Обов'язковою умовою для відвідування автограф-сесії музиканта є покупка його збірки.

книга Ліндеманна
книга Ліндеманна

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Вартість квитка на концерт становила майже тисячу гривень (950 гривень). Причому, така ціна була встановлена на "пакет" - вхідний квиток і книгу музиканта.

Тілль Ліндеманн став відомий як вокаліст культової німецької групи Rammstein, заснованої в 1994 році. Світову популярність група отримала в 2001 році і далі спостерігався надзвичайний злет популярності. Фанатів підкорило не тільки незвичайне і важке звучання Rammstein, але і піротехнічні шоу, які влаштовувалися під час всіх виступів.

У 2015 році Тілль Ліндеманн створює новий проект Lindemann.

Останнім часом ім'я Ліндеманна пов'язують з відомою українською співачкою Світланою Лободою, яка нині виступає виключно на російській сцені. Вся справа в тому, що батьком другій доньці Лободи, за чутками, є саме Тілль, причому дівчинка отримала вельми співзвучне ім'я - Тільда. Сама Лобода каже, що не може розкрити ім'я батька, оскільки у неї якийсь контракт, який забороняє їй поширювати ці відомості.

Нагадаємо, раніше Тілль Ліндеманн зірвав всі свої плани і в терміновому порядку приїхав в Москву в лікарню до Світлани Лободи.

Як повідомляв портал "Знай.ua" 55-річний німецький рокер відкрито розповів про те, що він знову розчарувався в коханні, причому за чутками, розчарувала його саме Лобода.

Також Знай.ua" писав, що концерт Ліндеманна в Києві повинен був відбутися 1 грудня, а вартість квитків оцінювалася до майже 2,5 тисяч гривень.