В останній день осені, "Укрзалізниця" відкрила новий маршрут, якого всі так довго чекали. 30 листопада запустили експрес до Борисполя та назвали, за скільки українцям обійдеться поїздка зі столиці до Міжнародного аеропорта.

Про це повідомляє "Хіт Леджер".

Потяги курсуватимуть досить часто. Квиток в один кінець обійдеться у 80 гривень.

гроші

Розклад руху Kyiv Boryspil Express

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

В середньому інтервал відправлення експресів складатиме близько години, а в окремі відрізки часу - скорочуватиметься до 25-30 хвилин.

поїзд

Експрес курсуватиме цілодобово: він вирушатиме з київського Центрального вокзалу і робитиме всього одну зупинку - на станції "Дарниця", - яка триватиме протягом двох-трьох хвилин.

Укрзалізниця тимчасово заблокувала найпопулярнішу послугу

У перевізника повідомили, що до кіця новорічних свят не можена буде повернути придбані квитки через інтернет. Це можна зробити лише у касах. Таким чином Укрзалізниця зібралась боротися з перекупниками.

Послуга буде відсутня з 15 грудня по 15 січня 2019 року.

Нагадаємо, додаткові рейси швидкісного поїзда Інтерсіті + №736/735 Київ - Запоріжжя - Київ призначені по вівторках і суботах.

Як повідомляв раніше Знай.ua, в разі необхідності залізницю використовуватимуть для потреб оборони. Крім того на вокзалах у період воєнного стану буде посилена охорона.

Також Знай.ua писав, що пасажирам доступна оновлена версія додтку для придбання квитків на поїзди. Нововведення торкнуться власників мобільних пристроїв на базі платформи іOS. Тепер можна зберігати квитки в додатку Apple Wallet і автоматично вносити інформацію про поїздку в Google-календар.

Дивіться: Новий експрес до Борисполя. У чому переваги нового транспорту