В українській столиці відбувся "гарячий" інцидент. Так, один із столичних магазинів мережі "Сільпо" запропонував покупцям трохи оздоровитися та загартувати тіло.

В мережі опублікували відео, на якому видно, як при вході в магазин на відвідувачів ллється вода. Про це стало відомо завдяки повідомленням Telegram-каналу "ХК", відео додав користувач Chabo.

"Сільпо всім відвідувачам пропонує гарячий душ, прямо на вході!", - з іроніїєю підписав відео користувач Chabo.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Варто нагадати, що в четвер ввечері, 29 листопада, в Києві стався кривавий інцидент зі стріляниною. Відповідна інформація з'явилася на сторінці спільноти dtp.kiev.ua у Facebook. У повідомленні йдеться, що інцидент стався по вулиці Червоноармійській. У хлопця кілька разів вистрілили з травматичного пістолета. Також наголошується, що зловмисників було нейтралізовано патрулем поліції. Зараз з'ясовуються всі обставини інциденту.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Великобританії у восьми закладах mcdonald's знайшли сліди небезпечних бактерій, які можуть спровокувати серйозні проблеми зі здоров'ям або навіть смерть. Про це пише британське видання Metro. У повідомленні сказано, що в закладі було виявлено інфекційний стафілокок, який може викликати отруєння крові і навіть синдром токсичного шоку.

"Ми всі були здивовані, наскільки багато і фекальних кишкових бактерій було на сенсорних терміналах. Вони викликають такі інфекції, які люди підхоплюють в лікарнях", - повідомив старший викладач кафедри мікробіології Лондонського університету Метрополітен Підлогу Матавеле.

Нагадаємо, у Києві палає Ocean Plaza, все у вогні.

Як повідомляв Знай.uа жахливий інцидент у київському фітнес-клубі: чоловік потонув у басейні, а відвідувачі продовжили займатися.

Знай.uа писав, у Києві замінували популярну мережу супермаркетів: евакуюють всі магазини.