У середу, 28 листопада, у фітнес-клубі, який розташований на столичному Подолі, загинув чоловік з інвалідністю. Про це передає ТСН.

Загиблому чоловікові було близько 30 років і у нього були відсутні обидві руки, повідомляє ТСН з посиланням на власні джерела. На місці події працюють правоохоронні органи.

Тим часом заклад продовжує працювати у звичайному режимі і пропускає відвідувачів: у спортзал можна потрапити за допомогою звичайного абонемента. Закрили лише другий поверх, де, власне, і стався інцидент. Відвідувачам на повідомляють про трагедію, а менеджери дають розпливчасті відповіді.

Раніше повідомлялося, що на залізничному вокзалі "Бровари" стався вельми сумний інцидент. Підліток 14 років заліз на вагони, які стояли на маневровому шляху, і невідомим чином отримав сильний електричний удар. Медики констатували тяжкий стан. Відомо, що хлопець отримав 50% термічних опіків II-III ступенів тіла.

Повідомлення про нещасний випадок надійшло від працівника залізничного вокзалу "Бровари" в чергову частину Броварського відділу поліції приблизно о 18 годині 40 хвилин. Про це пише портал "Політека".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

На місце прибула слідчо-оперативна група Броварського відділу поліції і медики. Потерпілого госпіталізували, зараз він знаходиться у вкрай важкому стані в лікарні. В даний момент за життя хлопця борються медики.

За інформацією оперативників, напередодні сказавши батькам, що йде на заняття з репетитором, хлопець прийшов зі своїми двома товаришами до залізничної станції "Бровари".

Хлопці гуляли на станції, після чого сам постраждалий вирішив вилізти на товарні вагони, де і отримав ураження електрострумом. Відразу ж після того, як хлопець злетів від удару з вагона і спалахнув, на допомогу підбігли його товариші, вони намагалися погасити полум'я.

Нагадаємо, кара Господня зійшла на Київ, горить відомий храм, місто в паніці.

Раніше Знай.ua повідомляв, що відомий блогер згорів живцем разом з коханою, вирватися з полум'яного пекла було неможливо.

Також Знай.ua писав, в Одеській області жорстоко вбили 9-річну дівчинку.