Більшість українців не можуть собі дозволити винайняти окрему квартиру столиці,адже лише за останні півроку цін на оренду житла зросли на 20%.

Найбільше зросли у ціні трикімнатні квартири, найменше – однокімнатні, - пише "24 канал".

Згыдно з даними популярного сайту продажу ОЛХ, традиційно найдешевшим районом на ринку оренди у столиці залишається Деснянський район у Києві. А найдорожчим та "елітним" - Печерський.

В середньому щодо ціни, однокімнатні квартири у Києві підскочили в ціні на 13%, двокімнатні на 18%, а трикімнатні – здорожчали за кілька місяців на чверть.

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

На Троєщині можна знайти найбільш бюджетні варіанти.

Однокімнатну квартиру тут можна винайняти завід 6000 гривень. За останні півроку їхня середня ціна становила приблизно п'ять тисяч гривень.

Винайняти двокімнатні квартири найдешевше також у Деснянському районі столиці – приблизно за 7,5 тисяч гривень. За оренду трикімнатної квартири доведеться викласти до 10 тис гривень.

Щодо найдорожчих квартир – то середня вартість оренди однокімнатної квартири у Печерському районі Києва обійдеться приблизно у 9000 гривень.

Щоб орендувати двокімнатну квартиру на Печерську, доведеться заплатити уже від 23 тисяч гривень орендної плати за місяць.

Оренда трикімнатного помешкання на Печерських пагорбах обійдеться у щонайменше 39000 тисяч гривень.

Середня вартість оренди житла у районах Києва восени 2018:

Нагадаємо, українцям розповіли про плюси та мінуси кредитів на житло та у чому їх перевага в порівнні з орендою квартир.

Як повідомляв портал Знай.ua, власникам квартир у хрущовках розповіли,що на них чекає після ліквідації старого житла.

Також Знай.ua писав про те, що у популярному київському ТРЦ сталсь пожежа. Невідомі закидали Ocean Plaza димовими шашками. Охороні довелося в терміновому порядку всіх евакуювати.