У вівторок, 27 листопада, на центральному вокзалі "Київ-Пасажирський" сталась НП. Поліція терміново евакуювала всіх присутніх. Пасажирів закликають негайно залишити вокзал та піти до більш безпечного місця.

Про це повідомляє "replyua.net".

Близько 12:50 до керівництва вокзалу надійшло повідомлення про мінування. Вхід перекрили. Станом на 13:10 інформацією про те, чи дійсно є загроза не відомо. Пізніше з'ясувалося, що близько 13:00 в ДСНС надійшло повідомлення про пожежу.Повинні прибути вибухотехніки.

Наразі усі деталі зясовує слідство. Триває перевірка та пошук телефонного горе-жартівника.

Додамо, на початку листопада до поліції надйшов дзвінок з інформацією про нібито мінування десятка українських аеропортів. Після перевірок з'ясувалося, що життю та здоров'ю пасадирів нічого не загрожує. Також вдалося встановити, що дзвінки надходили з територіїх іншої держави.

Нагадаємо, на залізниці, автостанціях та еропортах посилять безпеку. Вводиться особливий режим роботи залізниці, яку також залучать для потреб оборони. Щодо населення. То поїзди курсуватимуть згідно встановленого графіку. А в разу змін, населення завчасно інформуватимуть.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

вокзал

Як повідомляв портал Знай.ua, війська США увійшли в Чорне море. Літак радіоелектронної розвідки Військово-повітряних сил США Boeing RC-135V направився у акваторію Чорного моря поблизу берегів Болгарії.

Також Знай.ua писав про те, що в офіційному виданні українського уряду опублікували наказ Президента про введення воєнного стану, однак замість 30 днів, повідомляють про 60.

Дивіться: Верховна Рада ухвалила надважливе рішення для України