У понеділок, 26 листопада, близько 17:00 невідомі закидали ТРЦ Ocean Plaza димовими шашками, в результаті чого всі відвідувачі і працівники торгового центру були терміново евакуйовані.

З'явилася інформація про те, що це зробили радикальні активісти, які раніше вже влаштовували акції протесту під Ocean Plaza з фаєрами і балончиками. Тоді націоналістичні організації "Січ" і "Сокіл" протестували проти російського бізнесу в Україні. Вони оточили будівлю ТЦ, запалили фаєри, а двері та вікна " OceanPlaza" обклеїли наклейками і розмалювали фарбою з балончиків.

Під час першого протесту, який відбувся в п'ятницю, 6 липня, радикали розповіли, що виступають з акцією біля торгового-розважального центру, який належить російській компанії "ТПС Нерухомість", контрольованій у тому числі донькою Аркадія Ротенберга, Лілією.

Популярні новини зараз
Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Аркадій Ротенберг - російський бізнесмен, мільярдер. Заслужений тренер та Заслужений працівник фізичної культури Російської Федерації, доктор педагогічних наук, автор понад 30 навчально-методичних і наукових робіт у сфері організації і управління тренувальним процесом

Масова евакуація в ТРЦ "OceanPlaza" 26 листопада

Нагадаємо, Державна служба з надзвичайних ситуацій звернулася до суду з позовом про закриття понад 100 торгових центрів і гіпермаркетів в Україні через порушення правил пожежної безпеки. Про це повідомляє прес-служба відомства.

Після масштабних перевірок по дотриманню правил пожежної безпеки, проведених ДСНС в березні-травні 2018 року, були виявлені понад 167 тис. порушень в місцях масового перебування людей: у ТРЦ і ТЦ, супермаркетах, школах і дошкільних закладах, лікарнях і так далі.

"Однак власники і керуючі компанії будівель не поспішають виправляти виявлені порушення, що змусило ДСНС звернутися до адміністративного суду з позовами про припинення роботи ТРЦ та інших об'єктів", – йдеться у повідомленні.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", в Житомирі стався жахливий інцидент. Так, у ТРЦ "Глобал" в одному з кафе зайнялося кухонне приміщення.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що мережу сколихнула новина про те, що в центрі Києва на вулиці Михайла Драгомирова сталася велика пожежа.