У понеділок, 26 листопада, в Києві з торгово-розважального центру Ocean Plaza біля станції метро "Либідська" евакуювали відвідувачів і персонал.

Цю інформацію повідомляє "Київ Оперативний".

У повідомленні йдеться, що близько 16:30 невідомі закидали торговий центр димовими шашками.

Причини таких дій поки невідомі.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

На відео, опублікованому очевидцем, можна побачити, що всі поверхи Ocean Plaza затягнуті густим димом. Відвідувачі ТРЦ реагують на подію спокійно. Більшість людей знімають те, що відбувається на мобільні телефони.

Нагадаємо, у середу, 21 листопада, стало відомо про трагічний випадок у київському торговельно-розважальному центрі. Так, згідно з даними правоохоронців, в ТРЦ «Смарт плаза», що знаходиться на проспекті Перемоги, знайшли труп різноробочого з численними переломами ребер і грудини з ушкодженнями внутрішніх органів.

«Позавчора, 19 листопада, близько п'ятої години вечора в місті Києві в службовому приміщенні теплопункту, в підземному паркінгу ТРЦ «Смарт плаза» виявлено труп різноробочого 1956 року народження, у стані гнилісних змін», – вказується в повідомленні столичної Національної поліції.

Також уточнюється, що чоловік загинув внаслідок численних переломів ребер і грудини. Також у загиблого зафіксовані множинні пошкодження внутрішніх органів. За фактом події правоохоронці вже почали досудове розслідування за статтею про умисне вбивство (ч. 1 ст. 115 КК України).

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", в Житомирі стався жахливий інцидент. Так, у ТРЦ "Глобал" в одному з кафе зайнялося кухонне приміщення.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що мережа сколихнула новина про те, що в центрі Києва на вулиці Михайла Драгомирова стався великий пожежа.