У суботу, 24 листопада, в одному з київських супермаркетів Голосіївського району помітили двійника відомого творця коміксів Marvel Стена Лі.

Про це повідомляє кореспондент інформаційного агентства "УНН".

Фото UNN

У черзі до однієї з кас в супермаркеті був помічений чоловік, який зовні був дуже схожий на творця коміксів і різноманітною всесвіту Marvel Стена Лі.

Стен

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

У виданні так само відзначають, що причина появи двійника поки що невідома. Можливо, феноменальна схожість стала результатом випадкового збігу, але в той самий час не можна повністю виключати той факт, що людина є великим фанатом американського автора і намагався відтворити його образ навмисно.

Фанати досі не можуть змиритися зі смертю легендарного Стена Лі, який пішов з життя в США 12 листопада 2018 року у віці 95 років. Світ глибоко засмучений цією втратою.

Віддані фанати Marvel довели свою любов до Людини-павука

Любов справжніх фанатів до коміксів не знає кордонів. Більше п'яти сотень людей в костюмах супергероя, палкого борця зі злом Людини-павука, зібралися в одному будинку, щоб потрапити в Книгу рекордів Гіннеса. Встановити новий світовий рекорд задумали відвідувачі видовищного заходу, присвяченого виходу нової відеогри компанії Sony про Людину-павука.

Нагадаємо, що Знай.иа опублікував матеріал про смерті батька сучасних коміксів. Останній рік життя Стен Лі сильно хворів.

Як раніше повідомляв Знай.иа, вже після смерті Стіна на його офіційній сторінці в мережі з'явилося зворушливе відеозвернення до фанатів, що викликало бурхливу реакцію прихильників.

Знай.иа писав про те, що став відомий наступний супергерой всесвіту Марвел, над яким Стен Лі працював до останніх днів свого життя.

Відео