У центрі Києва у зв'язку з державними заходами з нагоди 85-ї річниці Голодомору обмежать рух транспорту. Про це повідомляє прес-служба Київської міської адміністрації.

Рух буде обмежено з 20:00 23 листопада до закінчення заходів 24 листопада.

У повідомленні уточнюється, що тимчасово обмежать рух на вулицях Лаврській (від Цитадельної до алеї Героїв Крут), Цитадельній (від Лаврської до Лейпцігської), Трьохсвятительської, Михайлівської, Десятинної, Житомирській (від Михайлівської до Володимирської), Грушевського (від Садової до Кріпосного провулка).

Крім того, тимчасово перекриють площу Конституції, Паркову дорогу, Михайлівську площу і алею Героїв Крут.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Також на вулиці Лаврській з 07:00 24 листопада до завершення державних свят призупинять рух громадського транспорту.

Раніше повідомлялося, що Національний музей "Меморіал жертв Голодомору" спільно з театром-студією "Міф", за підтримки Міністерства культури України та КП "Київпастранс", покажуть перформанс до 85-ї річниці Голодомору-геноциду в громадському транспорті Києва за маршрутом №24 і №38.

"Блукаючі" - це 5 осіб, доль і історій. Це люди, выныривающие з мороку історії 1933 року і з'являються у нас в сьогоденні. Вони з'являються в транспорті і розповідають про себе, розповідають, як вони були вбиті голодом у 33-му, як вони не могли розповісти про події, тому що були налякані радянською владою.

Нагадаємо, у київському транспорті "воскресли" жертви Голодомору. "Блукаючі" - це 5 осіб, доль і історій".

Як повідомляв Знай. ua, дикий монумент жертвам Голодомору поставив на вуха ціле місто, люди обіцяють самосуд. Його появи чекали дуже довго, а в результаті вийшов скандал.

Знай. ua писав, що День пам'яті жертв голодоморів: історія та традиції свята. День пам'яті взяли в 1998 році 26 листопада, згідно з Указом Президента України, тоді він називався День пам'яті жертв голодомору.