Незважаючи на переважну більшість новин про те, як маршрутники знущаються над пасажирами, бувають і такі сумні новини. Так, в українській столиці за маршрутом під номером 548 водієві маршрутки не на жарт дісталося від трьох невідомих.

За інформацією столичних ЗМІ стало відомо, що нападники, дочекалися, поки в маршрутці вони виявляться наодинці з водієм, і накинулися на чоловіка, у момент, коли водій керував транспортним засобом і спокійно їхав по маршруту.

Київські маршрутки
Київські маршрутки

Журналісти також повідомляють, що водій, прикриваючись однією рукою, намагався доїхати до кінцевої зупинки, де є камери відеоспостереження, але нападники вибили задні двері і зникли.

"Здавалося б, причина нападу проста — пограбування. Але, насправді, причина ще простіше — війни перевізників. На цьому маршруті працюють два перевізника. На представника другого (Нестерчук, ТОВ ‘Союз-Авто’) вже були складені заяви про створення аварійних ситуацій. Він не раз погрожував водіям ‘конкурентів’, підрізав їх автобуси", — йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Варто нагадати, що про технічну "мощі" київських тролейбусів ходять легенди, адже левова частка популярного громадського транспорту буквально розвалюється на очах. Відео одного з робочих буднів київських кондукторів опублікували в Telegram-каналі "ХК" очевидці "боротьби" працівниці з дверима, яка вперто відмовляються закриватися. На відео видно, як кондуктор вручну закриває двері тролейбуса вже тоді, коли він рушив.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що маршрутник Львова в черговий раз шокував Україну. В цей раз водій маршрутного таксі №13 нібито не захотів безкоштовно везти неповнолітнього. Скандал почався зі словесної перепалки з нецензурною лайкою, а закінчилася рукоприкладством і спробою маршрутчика виштовхнути учня з автобуса. Очевидці інциденту зняли всю вакханалію і виклали на Youtube.

Нагадаємо, український бидло-маршрутник влаштував школярам пекельну поїздку.

Як повідомляв Знай.uа водитель-ватник хотів принизити героя АТО, але щось пішло не так.

Знай.uа писав, гонки по-харківськи: водії трамваїв влаштували ігрища, не шкодуючи пасажирів.