У центрі Києва на вулиці Шота Руставелі рух поділено на дві частини розділовими делініаторами.

Ними обмежили смугу для громадського транспорту, повідомляють "Укравтодор".

За словами чиновників, фізичне відділення смуги полегшить рух маршрутного транспорту і унеможливить паркування на ній.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Установкою нововведення займається КП "Центр організації дорожнього руху" за дорученням Департаменту транспортної інфраструктури. Роботи планують закінчити до п'ятниці, 23 листопада.

Нагадаємо, інформація про те, що в Києві, неподалік від метро Дарниця, над Броварським проспектом, провалился міст не відповідає дійсності.

Про це повідомили в Укравтодорі.

Крім того, у відомстві зазначили, що на найближчий час заплановано початок процедури закупівлі проектних робіт з капітального ремонту даної споруди.

Раніше Знай.uа писав про те, що через великі навантаження Дарницький міст, ймовірно, знаходиться в аварійному стані. Експерти заявляють, що конструкції загрожує техногенна катастрофа.

Про це стало відомо завдяки коментарю для українських журналістів експерта з транспортних питань В'ячеслава Коновалова.

"Якщо подивитися на Дарницький міст з боку правого берега, то можна побачити, що для будівництва мосту було використано насипну дамбу, яку повинні були розібрати. Потім був скандал, що нібито частину грошей на будівництво мосту вкрали і вивезли до Гонконгу. Влада говорила про те, що це наклеп, але дамбу не розбирали. Крім того, виник скандал через те, що не доклали 30% коштів на встановлення металевих конструкцій, через що міст почав розвалюватися. Відповідно, Дарницькому мосту через сильну навантаження загрожує техногенна катастрофа", - заявив експерт.

Також Знай.uа повідомляв, що глава організації "Авто Євро Сила" Олег Ярошевич розповів про вимоги протестувальників, які перекрили дороги по всій Україні.