Українська столиця потерпає від нової хвилі зухвалих пограбувань. З'явилася інформація, що у Шевченківському районі Києва, до чергової частини управління копів звернулася місцева мешканка і повідомила, що її обікрали на вулиці Велика Житомирська.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби київської поліції.

вуличні грабіжники
вуличні грабіжники

Потерпіла заявила, що незнайома жінка зірвала золотий ланцюжок, сережки і зникла у невідомому напрямку. Завдяки проведеному комплексу заходів оперативники встановили підозрювану. Нею виявилася 29-річна мешканка Київської області. Підозрювану затримали співробітники правоохоронних органів.

поліція
поліція

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до чотирьох років позбавлення волі.

Варто нагадати, що правоохоронцям вдалося заарештувати одного з зловмисників, які напередодні пограбували інкасаторський автомобіль в Ірпені (Київська область). Поліцейським знадобилося менше доби, щоб обчислити злодіїв, які привласнили 5 банківських касет.

"За інформацією банку, в них було 1,8 млн грн. Зараз гроші вилучено і знаходяться у відділі поліції", - повідомляє відділ комунікації Головного управління Національної поліції у Київській області.

Також зазначено, що автомобіль поліція виявила в Києві завдяки характерному пошкодження, яке спричинило зіткнення з іншим транспортним засобом під час втечі грабіжників.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Волині жорстко засудили чоловіка, який обікрав господарство в селі Цибулинка Ковельського району. Про це стало відомо з повідомлення місцевої поліції.

У повідомленні говориться, що 38-річний житель села Цибулинка вночі проник у господарське приміщення на території приватного подвір'я, звідки вкрав 6 курей, майже 10 кілограмів цибулі і більше кілограму часнику, завдавши господині збитків на суму понад тисячу гривень.

Нагадаємо, зухвале пограбування в Києві: нардепа обчистили до нитки" в торговому центрі, позбавили найголовнішого.

Як повідомляв Знай.uа розлючений перукарка три дні ґвалтувала чоловіка, який намагався її пограбувати.

Знай.uа писав, копи прибули на виклик, переглянули камери і буквально посивіkb. І є від чого. Відео не для слабкодухих.