У понеділок, 19 листопада, у Деснянському районі Києва спалахнула пекельна перестрілка.

стрілянина
стрілянина

Про це пишуть ЗМІ з посиланням на повідомлення поліції.

У повідомленні йдеться, що в районі Троєщини біля торгового центру в ході конфлікту між двома компаніями один з його учасників дістав зброю і почав стріляти в опонентів. Троє чоловіків отримали вогнепальні поранення.

поліція
поліція

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

У поліції уточнили, що дві групи чоловіків біля торгового центру вживали алкоголь.

"Під час вживання алкоголю між двома компаніями чоловіків сталася бійка. В результаті один з них дістав зброю і почав стріляти в бік опонентів", - розповіли правоохоронці.

Троє місцевих жителів (1987, 1992 і 1997 р.н.) отримали вогнепальні поранення, їх госпіталізували. Один з потерпілих після отримання першої допомоги відправився додому, двоє знаходяться в стаціонарі в задовільному стані.

швидка
швидка

На місці співробітники поліції вилучили три стріляні гільзи, попередньо - від травматичної зброї.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 КК (хуліганство).

Поліція шукає того, хто стріляв.

Нагадаємо, троє чоловіків отримали поранення в результаті стрілянини на півночі Лондона. Постраждалі були доставлені в лікарню північного Лондона. Про це повідомило видання Exspress.

У службі поліції Лондона відзначили, що інцидент стався 17 листопада близько 18:00 за місцевим часом в районі Енфілд. На північному заході Лондона біля станції метро Кінгсбері сталася стрілянина, в результаті якої поранення отримали щонайменше три людини. Поліція почала розслідування.

Раніше Знай.uа писав про те, що чемпіон світу з рукопашного бою застрелив лейтенанта Росгвардіі в нічному клубі в Махачкалі.

Поліція Росії
Поліція Росії

Про це повідомляють ЗМІ.

Відомо, що стрілянина розпочалась відразу ж після словесного конфлікту. Також відзначається, що під час критичного моменту у конфлікті один з людей витягнув пістолет та розстріляв двох кривдників.

Також Знай.uа повідомляв, що в суботу, 17 листопада, зловмисники скоїли наліт на інкасаторів Приватбанку в Київській області.