У неділю, 18 листопада, у Києві згоріло чотири авто. Власники переконані, що це був підпал.

Про це повідомляє Інформатор.

Відомо, що масштабна пожежа сталася на вулиці Набережно-Корчуватській, 80. Першою зайнялася Toyota Corolla, а потім вогонь перекинувся на автомобілі, які стояли поруч.

Найбільше від вогню постраждало чотири автівки. Рятувальники прибули на місце аварії і до цього часу вогонь практично дотла спалив Toyota і поруч стоїть Daewoo Sens. Також полум'я трохи пошкодило Volkswagen Caddy і Daewoo Lanos.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Власник Toyota, яка загорілася першої запевняє, що його автомобіль знаходився у справному стані і за дві години до трагедії він повернувся на машині з роботи. У водія немає сумнівів у тому, що це був навмисний підпал.

За попередньою інформацією, загоряння авто сталося під капотом. Полум'я знищило лише авто, в інциденті ніхто не постраждав.

Раніше повідомлялося, що українська столиця затряслася від потужного вибуху. Так, на вулиці Золотоворітській, 7 місцеві мешканці поскаржились на неприємний короткий сильний звук. В результаті інциденту один чоловік отримав поранення.

За інформацією поліції, бездомний розвів багаття, щоб створити джерело тепла. Однак через деякий час пролунав вибух.

Нагадаємо, десятки рятувальників борються з пекельним вогнем, в мережі з'явилися перші кадри. В багатоповерхівці виникло загоряння електрокабелів у шахті.

Як повідомляв Знай. ua, розлив нафти отруїв ціле узбережжя, масштаби катастрофи намагаються порахувати. Біля Канади сталася серйозна витік нафти.

Знай. ua писав, що пожежі зробили Каліфорнію смертельно небезпечною, в зоні ризику кожний житель. Стан повітря в Північній Каліфорнії після лісових пожеж стало гіршим ніж Китаї та Індії, повідомляють спостерігачі «Purple Air».