У Києві копи знайшли підозрюваних у зухвалий напад на міську електричку, яке відбулося 31 липня 2018 року. Тоді банда зупинила поїзд між станціями "Сирець" і "Вишгородська", після чого почала розмальовувати вагони і кидати каміння у пасажирів.

"Вандали протримали електричку між станціями близько півгодини, в цей час у вагонах перебували не тільки дорослі, але і діти. Крім того, коли пасажири почали робити хуліганам зауваження, в них полетіли камені і був застосований сльозогінний газ", – розповіли в столично прокуратурі.

Зловмисниками виявилися кияни у віці від 20 до 24 років. У середу, 14 листопада, правоохоронні органи провели обшуки за місцем проживання підозрюваних. Їм вдалося виявити балаклави, балончики з фарбою і запчастини электички, які молоді люди забрали як трофеї. Також у деяких із зловмисників знайшли наркотичні речовини.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"В даний час трьом особам вже оголошено про підозру у ч. 4 ст. 296 КК України (Хуліганство, вчинене групою осіб, із застосуванням предметів, заздалегідь заготовлених для нанесення тілесних ушкоджень). Триває активна робота щодо встановлення інших учасників злочину", – повідомляють у прокуратурі.

Молодим людям світить від трьох до семи років позбавлення волі.

Нагадаємо, у парку "Партизанської слави" у Дарницькому районі столиці невідомі викорчували близько десяти дерев. Дерева були висаджені зовсім недавно з метою зміцнення берегової смуги одного з озер.

Раніше Знай.ua повідомляв, невідомі вкрали маленьку бронзову скульптура "Київський слоник". Мініатюрну фігурку слона встановили у вересні під аркою Дружби народів.

Також Знай.ua писав, на станції метро "Осокорки" скоро з'явиться мурал. Художники вже працюють над створенням шедевру, який обійдеться міському бюджету у 3,65 мільйона гривень.