Перші наслідки заборони продажу алкоголю у нічний час вже добре відчули на собі столичні магазини. Днями в одному з них любителі міцних напоїв не стали миритися із рішенням Київради і влаштували погром у торговельній залі:

"О 2 годині ночі невідомі увірвалися в супермаркет "Еко Маркет" на вулиці Дорогожицькій 13, і почали громити все і битися з охороною. Як стало відомо, хлопцям годину назад до того, як відбулося, зробили зауваження що алкоголь не продається, а вони сказали що скоро повернуться", - йдеться в коментарі до фото на сторінці dtp.kiev.ua у Facebook.

Як видно на знімках, невиховані "покупці" справді завдали чималих збитків магазину: вхідні двері тримаються тепер "на чесному слові", продавчиня посеред ночі прибирає за ними розкиданий товар.

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Не в змозі втихомиритися, чоловіки перевертали й пляшки, судячи з усього – на підлозі помітні вологі сліди, можливо, пролили те, що не вдалося купити.

Дивіться: у Києві заборонили продавати алкоголь вночі

Нагадаємо, Київрада заборонила продаж алкогольних напоїв у нічний час. Як повідомляв "Знай.ua", з 2021 року Європейський Союз може відмовитися від одноразових виробів із пластику, в тому числі і від посуду, комітет Європейського парламенту з навколишнього середовища вже проголосував за введення заборони. Також "Знай.ua" писав, Лукашенко різко висловився про заборону алкоголю.