В українській столиці недалеко від станції метро "Позняки" на проспекті Бажана поліцейські під час перевірки авто Range Rover знайшли в салоні незареєстровану зброю. Водієві авто вилучення пістолета не здалося правильним рішенням і він викликав "групу підтримки".

Так, друзі водія, які приїхали "за викликом" показали поліцейським шоу з оголенням сідниць та розпиттям шампанського з капота авто. Про це стало відомо завдяки повідомленню видання "Інформатор".

Примітно, що в "групу підтримки" входили кілька молодих людей і дві дівчини, яким водій спробував передати ключі від машини і документи на неї.

Під час слідчих дій по вилученню зброї вся компанія вела себе зухвало: молоді люди демонстративно розпивали шампанське на капоті, показували на камеру непристойні жести і справляли нужду прямо на тротуарі.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

У той же час, поліцейські зазначили, що водій, ймовірно, перебував під дією наркотичних речовин і встиг скинути близько двох грамів канабісу. Копи додали, що влітку 2018 року цих людей вже затримували – тоді в салоні автомобіля у них перебувала бойова граната.

Варто нагадати, що в Києві в районі метро "Нивки" сталася страшна ДТП. Маршрутка №540 влетіла у позашляховик на перетині вулиць Саратовської і Краснодарської. Водій джипа спробував "проскочити" на перехресті, але зазнав фіаско - в нього в'їхала маршрутка. В результаті ДТП постраждала жінка. Вона була терміново госпіталізована.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що двоє людей травмовано внаслідок аварії, в яку потрапив кортеж прем'єр-міністра Великобританії Терези Мей. ДТП сталася в Бельгії на автомагістралі Е42. У п'ятницю, 9 листопада, прем'єр-міністр Великобританії Тереза Мей, яка перебуває з візитом у Бельгії, потрапила в аварію по дорозі на військове кладовище Сен-Симфорьен. Разом з Мей в машині перебував прем'єр-міністр Бельгії Чарльз Мішель.

Нагадаємо, літак зі 118 пасажирами на борту розбився, перш ніж злетіти: перші кадри.

Як повідомляв Знай.uа ДТП з Лещенком і його помічницею: відео моменту зіткнення розставило все на свої місця.

Знай.uа писав, у Криму сталася аварія, її видно навіть з космосу, горять турбіни Siemens.