У Києві в будинку по вулиці Садовій, знайшли неблагополучну сім'ю: 45-річна мати виховувала дочок 13, 15 і 16 років у будинку, де довгі роки не було ремонту і панувала антисанітарія.

Про це повідомляють у прес-служба Нацполіції Києва.

Соцслужбі разом з копами виявили, що в приватному будинку відсутнє світло, немає поставки газу через те, що будинок планують знести. Дітям доводилося спати на підлозі на матраці, а навколо панував повний безлад. Сім'я не має документів, тому мати не працює, а діти не відвідують школу.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Після побаченого копи вирішили забрати трьох неповнолітніх дітей з сім'ї і передати їх в центр соціально-психологічної реабілітації.

Крім того, у відношенні матері складено протокол за статтею 184 (Невиконання батьками обов'язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення. В наслідок цього вона заплатить штраф і, можливо, втратить батьківські права.

Раніше повідомлялося, що в Києві маленька дівчинка вбиває і розриває на частини кошенят. Про це пише у Facebook dtp.kiev.ua.

Дівчинка з неблагополучної сім'ї, яку б'є матір-алкоголічка, знайшла собі "хобі", мучить, б'є і вбиває кошенят, розриваючи тіла, виймаючи органи.

"У нас в сусідньому будинку живе 6-ти річна дівчинка, у якої є жахливе хобі. Я б сказала, щоденна мета. Регулярно вона відшукує і вбиває кошенят. Ріже ножем, скручує шиї, виколює очі і т. д. Дівчинка живе з мамою, яка зловживає алкоголем. Постійно брудна і без нагляду. З 3х років бачили як вона бігає одна на вулиці ночами", - пише передплатниць.

Раніше Знай.ua повідомляв, хто і навіщо скуповує органи українців.

Також Знай.ua писав, що у Львові по вулиці Михайла Грушевського дочка вбила свого батька, який був п'яний.