У Києві біля будівлі Центрального залізничного вокзалу утворилася величезна яма на дорозі.

Діра в асфальті з'явилася близько тижня тому, але працівники дорожніх служб не поспішають відремонтувати місце обвалу, роблячи вигляд, що нічого не знають.

Про це повідомляє видання "Сегодня", яке розмістило фото "пекельної діри" в асфальті.

Як видно з фотографій, величезна яма не огороджена. Поруч припарковані автомобілі, які ризикують провалитися під асфальт.

Люди, які проходять повз цю діру, вже почали кидати туди сміття. А судячи з того, як дорожня служба поспішає відремонтувати обвал, сміттям яма заповниться значно швидше, ніж її залатають.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Іронічності ситуації додає те, що безпосередньо біля провалу проводиться набір на екскурсії по місту. Екскурсовод повідомляє про визначні пам'ятки і красу Києва, що сильно дисонує з наочною картиною.

Нагадаємо, що на Черкащині через ями на дорогах сім'я потрапила в смертельне ДТП.

Водій легкового автомобіля об'їжджаючи ями, не побачив, як на зустріч йому летів позашляховик. В результаті ДТП чоловік, який перебував за кермом легковика, з'їхав у кювет і врізався в дерево.

Від удару 27-річний чоловік вилетів з салону і загинув, його 7-річний син і вагітна дружина були госпіталізовані. У жінки почалися передчасні пологи. Про смерть чоловіка її не сповістили.

За словами місцевих жителів, півмісяця тому на цьому ж місці люди перекривали трасу, вимагаючи від влади відремонтувати дорожнє покриття, але з тих пір нічого не було зроблено.

Нагадаємо, на трасі Київ-Черкаси в страшному ДТП загинули чоловік з дитиною. Крім того до реанімації потрапила жінка з маленькою дитиною. Причиною трагедії стали ями на дорозі. На трасі зіткнулися джип Kyron і Lada, об'їжджаючи ями.

Як повідомляв портал "Знай.ua", яма на дорозі "проковтнула" харківського водія.

Також "Знай.ua" писав, пенсіонер придумав, як боротися з ямами на дорогах