У вівторок, 6 листопада, стало відомо, що в українській столиці в районі Осокорків на 10-й лінії Ентузіастів виявили труп чоловіка. Тіло було знайдено у водному каналі. Про це повідомив Інформатор.

Зі слів місцевих правоохоронців, місцевий житель прогулювався з собакою і побачив у воді людину.

фото з місця події

"Однак він не надав цьому значення, подумав, що це муляж і пішов додому. Після цього чоловік розповів цю історію дружині. Але викликати поліцейських зважилися ближче до вечора, коли вже переконалися, що це людина", - вказується в повідомленні.

Після цього на місце події прибули рятувальники, які вилучили тіло померлого і передали правоохоронцям.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також відомо, що загиблий чоловік пролежав у воді близько трьох місяців і визначити причину смерті допоможе лише розтин. Поліцейські розповіли, що на вигляд йому близько 35-50 років. На даний момент особистість померлої людини невідома. Усі подробиці жахливого інциденту з'ясовуються.

фото з місця події

Раніше повідомлялося, що в Києві на Борщагівці стався нещасний випадок з необережності пасажира. Чоловік випав з вікна прямо на залізничне полотно під колеса електрички, поки потяг рухався, і отримав травми, несумісні з життям.

Прибулим на місце медикам швидкої залишалося тільки констатувати смерть – реанімаційні заходи не дали результату. Уточнюється, що чоловік їхав електропоїздом №6808 повідомленням Борщагівка – Гребінка (Полтавська область).

Нагадаємо, що житель села Томарлі в Казахстані 63-річний Айгали Супугалієв "ожив" через два місяці після поховання.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Кременчуці стався жахливий випадок. Місцеві жителі розчленили кролика прямо на дитячому майданчику у дворі багатоповерхового будинку. Відеокадри вдалося зняти місцевим дітям

Також портал Знай.uа писав, що шестеро дітей і двоє дорослих загинули при пожежі в приватному будинку в Кузбасі Кемеровської області. Ще один чоловік потрапив у лікарню. Загиблим дітям — від 2 до 12 років. Всі вони були родичами.