У центрі Києва скоро закриють для руху транспорту кілька важливих вулиць. Комунальники проаодитимуть реконструкцію електричних мереж.

Про це повідомили представники Київської міської адміністрації, посилаючись на відповідне розпорядження №1948 від 29 жовтня.

За словами чиновників, ремонт триватиме до серпня місяця 2019 року.

У документі наголошується, що обмежать рух транспорту на проїжджій частині і тротуарі до 31 липня 2019 року на вулиці Софіївській, Софійській площі, вулиці Володимирській, вулиці Золотоворітській, провулку Георгіївському, вулиці Рейтарській, вулиці Стрілецькій, вулиці Олеся Гончара, вулиці Ярославів Вал, Львівській площі, вулиці Січових Стрільців.

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще


Роботи будуть проводитися цілих 9 місяців. Схему організації дорожнього руху розробить ПАТ "ДТЕК Київські електромережі", вона буде узгоджена з Патрульною поліцією Києва та затверджена в Департаменті транспортної інфраструктури КМДА.Після завершення робіт буде відновлено покриття проїжджої частини і тротуарів.

У КМДА додали, що оновлені електромережі попередять аварійні ситуації у Шевченківському районі столиці.

Обмеження руху транспорту

Починаючи з 1 листопада в Києві скасовується дозвіл кермувати зі швидкістю 80км/год на деяких вулицях столиці. Це пов'язано із закінченням терміну дії періоду, який був прописаний у документах.

Нагадаємо, що буде з цінами у київському транспорті після введення е-квитка.

Як повідомляв портал Знай.ua, у столиці випробували новий експерес до Борисполя. Пасажирам повідомили про графік руху швидкісного потяга.

Також Знай.ua писав про те, що у Києві замінували Південний вокзал, пасажирів негайно евакуювали.

Дивіться: Кому вигідний електронний квиток