Українці розповіли, як замість відпочинку провели дві доби в столичному аэропорту. Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook Олексій Скороход.

"Такого подарунку до ювілейного дня народження, як піднесла мені туристична компанія JoinUp, я ніяк не очікував. На початку, 01.11.2018 в 02.15 виліт рейсу #5011 Київ — Шарм ель шейх не відбувся і без пояснення причин було перенесено на 14.00. З маленькою дитиною і з іншими туристами, більшість яких також з маленькими дітьми, довелося вночі залишати аеропорт і повертатися додому", - зазначає він.

Скороход стверджує, що багатьом пасажирам довелося самостійно шукати місце для ночівлі, але і на цьому пригоди з перенесеним рейсом не закінчилися.

Туристи повернулися вранці в аеропорт і вже по дорозі на табло онлайн-реєстрації змінився час вильоту на 15:00. Трохи пізніше на ньому і зовсім зникла інформація про час вильоту.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Туроператор пізніше лише повідомив людям про те, що дата вильоту переноситься на 2 листопада, однак поки що невідомо. Для чоловіка, який поділився цією історією, на цьому звістці відпочинок був закінчений.

Раніше повідомлялося, що в аеропорту Руассі - Шарль де Голль (Париж) два пасажирські літаки врізалися один в одного.

За даними місцевого видання Le Parisien, лайнер Airbus A330-200 належить авіакомпанії Air France.

Він повинен був відправлятися в рейс на французький острів Сен-Мартен в Карибському морі. Втім, під час старту, рухаючись по злітній смузі, зіткнувся з літаком американської компанії Delta Air Lines.

Нагадаємо, літаки не змогли поділити злітну смугу, пасажирів врятувало тільки диво. Лайнери належать відомим на весь світ компаніям, але і там поки нічого не пояснюють.

Як повідомляв Знай. ua, МАУ переглянули норми перевезення багажу. Вам доведеться викласти кругленьку суму.

Знай. ua писав, що Укрзалізниця різко підвищила вартість проїзду, суми взяла з паралельної реальності. Серед інших "гріхів" перевізника у рахунковій палаті також відзначають закупівлю вугілля за завищеними цінами, а також космічні суми на сувенірну продукцію.