У столиці продовжуються мітинги проти влади. Цього разу обурені українці прийшов під будівлю Держмайна. Але там їх зустрів натовп озброєних поліцейських.

Відповідне відео опублікував Telegram-канал "ХК".

"Свобода слова, ага. Мітингувальники відгребли під будівлею Держмайна України. Від***ли більше, ніж можна: як завжди кийки і ноги пішли в хід. Яник в країну повернувся?", - коментує автор посту.

Як видно на відео, під будівлею Держмайна жорстка бійка, крики. Копи масово затримують людей та намагаються розігнати мітингувальників.

Наразі не відомо, хто та як постраждав.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Дивіться: Бійка між протетсувальниками та поліцейськими у центрі Києва

Додамо, у середу, 31 жовтня, поліція затримала в урядовому кварталі Києва групу молодиків, у яких виявили кийки, балаклави та газові баллончики.

Зазначається, що під час охорони громадського порядку в урядовому кварталі Києва, де відбувається мітинг проти подорожчання газу, правоохоронці помітили підозрілих осіб, які перебували біля мікроавтобусів у дворах будинку на вулиці Шовковичній.

Нагадаємо, у КМДА дали повний список відвойованих ділянок, на яких розпочалося скандальне будівництво.

Як повідомляв портал Знай.ua, 31 жовтня активісти, волонтери, учасники АТО розпочали акцію пікетування (триватиме з 30 жовтня по 1 листопада) Одеської обласної прокуратури з вимогами відставки її очільника Олега Жученка і розслідування діяльності Володимира Галантерника.

Також Знай.ua писав про те, що у Чернівцях стався вельми дикий випадок. За зауваження на вулиці чоловіка жорстоко побили. У даний момент потерпілий знаходиться у лікарні в важкому стані.

Дивіться: Масові протести у Києві. Розлючений народ вже не зупинити