У Києві вночі В середу, 31 жовтня на бульварі Тараса Шевченка, 36 поліцейський Mitsubishi Outlander збив пішохода, який виявився грабіжником. Пригода трапилася близько трьох годин ночі.

За словами поліцейських, чоловік намагався перебігти дорогу в недозволеному місці, поліцейський не встиг зреагувати, в результаті чого чоловік потрапив під колеса автомобіля, ДТП відбулася у 03:30 ночі.

Також відомо, що екіпаж патрульної поліції на Mitsubishi Outlander їхав на допомогу іншому екіпажу, який затримав анонімного мінера Бессарабського ринку.

Однак раптово через паркан на проїжджу частину вискочив чоловік 25-30 років, він в буквальному сенсі потрапив прямо на капот машини, а від удару відлетів назад, за паркан.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Грабіжник отримав сильні травми, його у важкому стані доставили в лікарню.

Так відомо, що під час оформлення ДТП до правоохоронців підійшов чоловік і розповів, що потерпілий і ще двоє невідомих його пограбували.

Увага! Відео 18+ Момент нічного #ДТП на бульварі Тараса Шевченко. За наявною інформацією, копи їхали на виклик про замінування, а чоловік, який намагався перебігти дорогу - грабіжник, який за декілька хвилин до цього, із товаришами забрали сумку і намагалися втекти...

Geplaatst door Киев Оперативный op Woensdag 31 oktober 2018

Поліція перевірила записи камер спостереження і з'ясували, що троє невідомих відібрали рюкзак у перехожого, після чого почали тікати в бік бульвару. Коли один з грабіжників потрапив під автомобіль, двоє інших порушників не стали перевіряти в живих їх спільник і не чекаючи розглядів кинули рюкзак і кинулися бігти.

Зазначимо, це вже не перший випадок коли злодія наздоганяє його ж карма, так у Печерському районі Києва, на вулиці Грушевського чоловік намагався вихопити у перехожого сумку з особистими речами.

Але коли тікав з місця злочину, випадково впав і зламав собі ногу.

Злодія-невдаху затримали оперативники Печерського управління поліції, коли чергували неподалік.

"В той час, коли киянин говорив по телефону, невідомий схопив його сумку, яка лежала на лавці, і зник. У сумці, за словами потерпілого, були документи і більше 10 тисяч гривень", - відзвітували в поліції.

Нагадаємо, в українській столиці на Троєщині на вулиці Бальзака група з чотирьох грузинів планувала пограбувати квартиру, але вони не знали, що господар був удома. Грабіжники зустріли опір, господар викликав правоохоронців.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", у Чернівцях сталась страшна аварія за участю поліцейського авто. Відомо, що патрульне авто під час нічного чергування насмерть збило пішохода.

Також "Знай.uа" писав, у Києві біля "Портер Пабу" колишній боєць батальйону "Азов" Максим Ярош зняв момент крадіжки грошей у сплячих на лавочці людей якимось волоцюгою.