У популярному київському фастфуді "Пузата хата", де містяни полюбляють смачно пообідати, стався скандальний інцидент.

Про це написав Telegram-канал "ХК" та опублікував відповідне фото із коментарем постраждалого від огидного меню.

Киянин, що замовив суп, виявив у своїй тарілці незрозуміле створіння - чи то таргана, чи то муху, яке мирно плавало у страві.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Гуманоїд з ніжками", - іронічно підписав фото киянин.

Жартома він також припустив, що, можливо, таку огидну страву приготували навмисно, спеціально до свята, адже наближається Хелловін.

"До речі, може там десь вивіска є і це якось пов'язано з Хелоуін ... Так би мовити "тиждень мерців", - написав користувач.

Хелловін
Хелловін

Нагадаємо, напередодні Хелловіна 2018, який святкують у ніч на 1 листопада, працівники супермаркету "Сільпо" у Фастові Київської області з завидним креативом підійшли до оформлення м'ясної вітрини.

Фото цього перфомансу опублікувала на своїй Facebook-сторінці місцева мешканка Ірина Вдовіна.

Сільпо, что ты делаешь, прекрати

Geplaatst door Rachel Zukerman op Maandag 29 oktober 2018


Як писав раніше Знай.ua, кияни шоковані "сюрпризом", який вдалося зазняти у відомому супермаркеті столиці.

супермаркет
супермаркет

Інцидент стався у супермаркеті "Білла" по улиці Чорновола в Києві. У холодильнику, де зберігаються заморожені напівфабрикати, до вареників невідомим чином потрапила… муха.
Відповідне фото опублікував Telegram-канал "ХК".

"Ось таку гидоту продають у "Білла" на Чорновола: вареники з мухами! Нагнути всіх, щоб товар перевіряли! У мене просто немає адекватних слів, щоб це якось прокоментувати", - підписав під фото користувач.

супермаркет
супермаркет

Варто нагадати, що у відомому супермаркеті міста Вишневе Київської області помер чоловік. Відповідна публікація з'явилася в аккаунті dtp.kiev.ua у Facebook.

супермаркет
супермаркет

Тіло чоловіка виявили в торговому залі одного з супермаркетів "Фора" у Вишневому. У публікації зазначалося, що охоронці не пускали до чоловіка без ознак життя надати допомогу.

Також Знай.ua писав про те, що моторошна знахідка в продуктах харчування з магазину просто шокувала киянку.