Моторошна пожежа сталася в Києві в понеділок, 29 жовтня, за адресою Проспект Науки, 17. У полум'ї опинилася станція техобслуговування, дерева навколо і міні-готель.

Пожежники розповіли, що загоряння почалося в гаражі, де фарбують машини. Вогонь швидко перекинувся на дерева навколо нього і двоповерхову будівлю.

Двоповерхова будівля служить СТО, над якою знаходиться міні-готель. Пожежа спалила двісті квадратних метрів приміщень.

Крім будівель згоріло три автомобілі. Вогонь сильно пошкодив обладнання СТО, а другий поверх і дах згоріли дотла.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

На місці працювало понад 10 одиниць основної та спецтехніки. На цей час було обмежено рух автомобілів по проспекту в районі пожежі.
На щастя, постраждалих у пожежі немає.

Причини займання, а також розмір матеріальних збитків з'ясовують слідчі органи.

Раніше повідомлялося, що в історичному центрі Києва горіла будівля: на місці події працює пожежна бригада. У неділю, 28 жовтня, в Києві загорілася будівля біля посольства Нідерландів.

Пожежа виникла на столичному Подолі в районі Контрактової площі. Загорілася прибудова за адресою Контрактова площа, 7.

В небо виривається стовп чорного диму. Судячи по фотознімках пожежа досить сильна.

Нагадаємо, страшне полум'я в центрі Києва атакувала посольство. У Києві загорілася будівля біля посольства Нідерландів.

Як повідомляв "Знай. ua", вогонь знищує "гордість" російського автопрому. Представник заводу заявив, що нібито "ніякої пожежі не було", але на відео - зовсім протилежне.

"Знай. ua" писав, чу центрі Києва прогримів потужний вибух. На місці знаходиться близько 12 авто поліції, працюють 3 "швидких" та 2 пожежні.