У Києві пізно увечері 28 жовтня в тролейбусі сталася сварка і бійка між двома чоловіками. У результаті конфлікту один із них постраждав від удару ножем.

Про це повідомили в прес-службі Нацполиции Києва.

Інцидент стався близько 23:00 в тролейбусі на вулиці Маяковського на Троєщині. Двоє чоловіків посварилися, а потім почали битися. Один з них був озброєний ножем і вдарив іншого в голову.

В поліції з'ясували, що один з чоловіків був сильно п'яний під час конфлікту, саме він дістав ніж, коли вони вже вийшли на зупинці, де вирішили продовжити свої розборки. Зловмисник наніс удари ножем у живіт і обличчя потерпілого.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

34-річного чоловіка з важкими травмами госпіталізували до лікарні.

Злочин кваліфікували за ч. 2 ст. 15 год. 1 ст. 115 ("Умисне вбивство") Кримінального кодексу України. 28-річному місцевому жителю оголосили підозру у скоєнні замаху на вбивство і його затримали в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

Раніше повідомлялося, що в тролейбусі сталася масова бійка, відео якої потрапило до мережі.

Порушені і нервові пасажири спробували відірватися один на одного. Повідомляється, що подія сталася в Миколаєві посеред білого дня.

Найімовірніше, причиною такого переполоху стала напруженість українців, викликана цілим рядом причин. Незважаючи на те, що громадський транспорт – це завжди випробування нервів на міцність, такі курйози трапляються не так часто.

На думку коментаторів відео, таку поведінку людей можна пояснити складним економічним положенням в країні, відсутністю особистісних перспектив, нервозністю, яка останнім часом зустрічається у кожної другої людини.

Нагадаємо, відео масового побоїща в українському тролейбусі жахнуло мережу.

Як повідомляв "Знай. ua", неадекватний мажор на Maybach влаштував бійку зі стріляниною в центрі Києва, є постраждалі.

"Знай. ua" писав, у Києві грабіжники влаштували криваве ДТП, тільки подивіться на ці обличчя. За попередніми даними, зловмисники є громадянами Грузії.