Вранці, 23 жовтня, на бульварі Лесі Українки мотрошна аварія спаралізувала центр Києва, в якій постражадало два десятка автомобілів та кілька людей. Автокран без гальм на шаленій швидкості зминав усе на своєму шляху.

За останніми даними, загалом в результаті ДТП було пошкоджено 21 машину. Також трьох осіб госпіталізували, іншим постражадоим надали медичну допомогу на місці.

Аварія сталсь близько 9.00 ранку біля бізнес-центру Парус, що недалеко від Бессарабської площі.

Спочатку говорилося про 11 автомобілів, які посстраждали внаслідок наїзду. Втім, пізніше у поліції назвали вдвічі більшу цифру.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як можемо побачити на відеокадрах, знятих очевидцями, ДТП паралізувало повністю бульвар, також у заторах застрягли авто та громадський транспорт і на прилеглих вулицях.

Водый автокрана одразу після аварії заявив, що у транспорта відмовили гальма. Так це чи ны, та що сталося насправді на Лесі Українки, з'ясують слідчі та експерти.

На щастя, постраждалі відбулись незначними травмами. Трьох осіб забрали "швидкі", іншим надали медичні допомогу на місці.

Наразі водії навіть не беруться підраховувати збитки. Втім, на опублікованих в мережі відео можна побачити. накільки сильно постраждали автомобілі, більшість із яких позашляховики та автопреміум-класу.

Дивіться: В мережі показали відео моменту зіткнення автокрана, в якого відмовили гальма, з колоною легковиків.

З'явилося відео масштабної #ДТП на Лесі Українки. За попередньої інформацією, лише один водій отримав незначні травми. Кажуть, що у вантажівки відмовило гальмо. Наслідки тут: https://kyivoperativ.info/dtp/dtp-kotoroe-proizoshlo-na-lesi-ukrainki-polnostyu-zablokirovalo-dvizhenie-v-storonu-bc-parus-ot/

Geplaatst door Киев Оперативный op Dinsdag 23 oktober 2018

Нагадаємо, на офіційному ресурсі "Дизель шоу" нещодавно оприлюднили дані щодо стану здоров'я акторів, котрі потрапили в моторошну аварію на житомирській трасі.

Як повідомляв портал Знай.ua, фура на швидкості протаранила автобус зі школярами на Черкащині. Двоє дітей були госпіталізовані. 13-річна дівчинка померла в лікарні.

Також Знай.ua писав про те, що експерт назвав, з якою швидкістю "Лексус" Олени Зайцевої налетів на жертв рік тому.

Дивіться: Очевидці опублікували відео перших хвилин після ДТП на Лесі Українки

Масштабное ДТП на бульваре Леси Украинки

Geplaatst door Информатор Киев op Maandag 22 oktober 2018