У понеділок, 22 жовтня, в Києві провели флешмоб по боротьбі з рекламою наркотиків. Учасники акції зафарбовували рекламу заборонених речовим за допомогою балончиків з фарбою.

Про це пише Інформатор.

Флешмоб почався поруч з ДК "Дарниця". У ньому взяли участь зіркові гості: Tayanna і Ярмак. Також зібрались студенти найближчих вузів, поліцейські та активісти.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Олександр Ярмак заявив, що на його думку наркотики для слабких людей. Перед початком акції він закликав людей жити повним життям: працювати, заробляти гроші, створювати сім'ї, і навіть не думати пробувати наркотики.

Учасники розбилися на кілька груп і, взявши балони з фарбою і трафарети, вирушили на пошук реклами наркотиків. Рекламу активісти замінювали на трафарети з написами "Люби", "Поважай батьків", "Мрій", "Розвивайся".

Студенти з Київського коледжу комп'ютерних технологій та економіки, розповіли, що заради участі в акції їх на цілий день відпустили з пар.

Раніше повідомлялося, що у Канаді закінчується марихуана через 2 дні після того, як вона стала законною. Країна почала відчувати брак цього продукту через те, що канадці отримали право на законну маріхуану.

З моменту легалізації поліція допомагала магазинам справлятися з довгими чергами і розчарованними людьми, які не можуть собі купити канабіс.

Білл Блер, колишній начальник поліції Торонто, який очолив програму легалізації уряду, сказав громадському телеканалу CBC, що країна не змогла забезпечити достатню кількість, щоб задовольнити попит.

Нагадаємо, трагічні історії дітей змусили владу легалізувати марихуану.

Як повідомляв "Знай.ua", "чарівні гриби" можуть стати схвалений FDA ліками від неспокою і депресії.

Також "Знай.ua" писав, підлітки, які харчуються продуктами з високим вмістом цукру, більш схильні до насильства і частіше стають залежними від спиртного та нікотину.