Черговий автохам не на жарт розлютував киян горе-паркуванням у одному із спальних районів Києва.

Паркування
Паркування

Про це стало відомо із повідомлення Telegram-каналу "ХК".

Окрім того, користувач опублікував відповідне фото.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Жодних довгих дієт та виснажливого спорту: надійний спосіб схуднути до літа
Показати ще

На кадрах видно, що горе-водій перекрив виїзд з двору, через що утворився величезний на Хмельницького. Швидка, яку викликали до однієї із мешканок будинку, не змогла заїхати у двір.

Сам водій вийшов через годину, нахамив шокованим жителям мікрорайону, сів у машину та зник.

"Ви знаєте у мене склалося враження, що вони це роблять спеціально. Маленький мозок, маленький зріст, маленький ... А хочеться щоб помітили, оцінили! Іншого пояснення я не знаходжу, нормальній людині така слава ні до чого", - коментує один із користувачів.

Нагадаємо, у суботу, 6 жовтня, в Києві стався інцидент за участі чергового "героя парковки".

Про це стало відомо із повідомлення та відповідних фото у Тelegram-каналі "Київ Оперативний".

Неправильно припарковане авто помітили перехожі. Саме вони і вирішили нагадати власнику основні правила добросусідства.

На фото видно, як водій автомобіля Alfa Romeo з європейськими номерами залишив свою машину прямо посеред пішохідної зони, обмеживши повноцінний прохід людям. У якості помсти перехожі поклали йому на лобове скло автомобільну шину.

"Народна помста за неправильно припарковане авто #Alfa #Romeo (# B6198BK Bg) на Брюллова, 12, не змусила довго чекати", - відзначають в коментарі до фото.


Як повідомляв раніше Знай.ua, в українському законодавстві нова колізія.

Набуття чинності нового закону про фіксацію порушення правил паркування автоматично перетворило евакуацію неправильно припаркованих автомобілів на незаконну процедуру.

Про цю помилку заявив начальник патрульної поліції столиці Юрій Зозуля під час наради з транспортних питань у Київській міській державній адміністрації (КМДА). Пише портал "Політека".


Також Знай.ua писав про те, що у мережі з'явився перший випуск нового Youtube-проекту "Зупини лося".