У неділю, 14 жовтня, у Києві вдалося спіймати неадеквата, який вдень ганявся за дітьми з молотком і мотузкою.

поліція
поліція

Про це повідомила на своїй сторінці у Facebook до смерті перелякана мама дитини, яка ледь не стала жертвою маньяка.

ВНИМАНИЕ ВСЕМ РОДИТЕЛЯМ!!!! СЕГОДНЯ В 16.00 В СОЛОМЕНСКОМ РАЙОНЕ НА УЛИЦЕ ПИТЕРСКОЙ ЭТО ЧУДОВИЩЕ С НОЖОМ И МОЛОТКОМ...

Geplaatst door Светлана Савченко op Zondag 14 oktober 2018

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

У повідомленні сказано, що у Солом'янському районі Києва чоловік з молотком і мотузками в сумці гнався за дітьми і викликав гнів батьків, а також підозру в педофілії.

"На вулиці Пітерській це чудовисько з ножем і молотком гналося за дітьми, зокрема за моєю дочкою. Його зловили, а в сумці - ніж, молоток, скотч і мотузки. Бережіть дітей!!!" - схвильовано написала Світлана.

Мати дитини також закликала користувачів мережі створити резонанс навколо справи, щоб прокуратура звернула увагу на випадок:

"Нехай це побачать в прокуратурі! Таких не можна випускати на волю!!!!", - йдеться у дописі.

Користувачі соцмережі висловили сумнів у тому, що будуть прийняті жорсткі заходи у цій шокуючій справі.

"На жаль, відпустять! А вам крові поп'ють в поліції. На собі відчула цієї зими. Не вбили, не згвалтували, не пограбували - вільний! Зате паперова тяганина, процедури, суди ...", - зазначають користувачі.

Деякі коментатори навіть погрожували самосудом - були заклики каструвати чоловіка.

Нагадаємо, викриття "безлюдівського педофіла" - це історія, яка вразила всю Україну, адже ніхто не очікував, що психічно хворий маніяк може жити по сусідству.

Днями у мережі з'явилася листування педофіла з Безлюдівки і запис розмови з його потенційною жертвою. Їх надали ЗМІ батьки, які, власне, і затримали збоченця.


Як писав раніше Знай.ua, у Київській області 44-річний громадянин Російської Федерації розбещував малолітню дівчинку.

Цю інформацію повідомляє прес-служба поліції Київської області, передає "Інформатор".

У повідомленні говориться, що неадекват задовольняв сексуальне бажання за допомогою рольових ігор з 7-річною донькою. Як виявилося, це була дочка його товариша.


Також Знай.ua писав про те, що батько-педофіл, який жорстко познущався над власною донькою не тільки знімав її у порнографічному відео, а й регулярно глумився над власним дитям.