У Києві просять врятувати вмираючого пасажира автомобіля Seat, який в суботу, 13 жовтня, врізався в Kia і на шаленій швидкості влетів у стовп.

Унаслідок страшної аварії чоловікові відірвало обидві ноги.

Відповідний пост розмістили на сторінці dtp.kiev.ua у Facebook із контактними даними матері постраждалого у ДТП.

В Киеве просят спасти умирающего пассажира автомобиля Сеат, который врезался в Киа и столб. Напомним, перед этим ребята катались по ступенькам у Арки дружбы народов. Еще живые и с ногами.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще
Geplaatst door dtp.kiev.ua op Zondag 14 oktober 2018

"Перед цим хлопці каталися по сходинках біля Арки дружби народів. Ще живі і з ногами", - пишуть під фото.

Варто відзначити, що у мережі неоднозачно відреагували на цей крик про допомогу потерпілому.

"Людина, який відібрав життя у інших людей, зараз просить допомоги, та за своєю ж дурниці ... Гаразд ще його пасажири - напевно щось змусило їх сидіти у нього в машині. А інші люди, які загинули за його тупості! Я і гривні не дала - не тому, що це край жорстокості, а як запобіжний засіб на майбутнє ... Якщо сяде за авто, якщо сяде - на дорозі будуть ще трупи! однозначно будуть", - коментують під постом.

Інші ж користувачі шоковані таким кричущим актом жорстокості і стають на бік водія:

"Кошмар, ви в своєму розумі? Це пасажир. Біда може прийти в будинок до кожного! Хто колись не ганяв? Так у багатьох бували випадки, коли наступали на педальку, так тепер всім бажати смерті? Це менталітет країни: я найрозумніший, зі мною такого не сталося б. Всі ви їздите 50 і 80км / час, я особисто тільки жінок таких зустрічала, хоча кожен день їжджу! Так какого хрена ви виступаєте за те, що так йому і треба? А потім якщо по дурості ваша дитина, коли-то в таку біду потрапить, і якісь розумники писатимуть такий же бред ... І по його нації: він у вас з кишені нічого не крав, і цигани є різні! Який жах, що в нашій країні, є такі жорстокі люди".

Нагадаємо, в суботу, 13 жовтня, у Києві сталась трагічна ДТП, унаслідок якої загинули дві людини.

Про це повідомляє Інформатор.

За попередньою інформацією, зіткнулися автомобілі Seat Leon і Kia Carens.

ДТП
ДТП

Трагедія сталась у Києві на проспекті Ватутіна. За попередніми даними, загинули дві людини, п'ятеро були госпіталізовані.

У поліції повідомляють, що обидва автомобілі їхали в бік Троєщини. Kia здійснював поворот на заправку ОККО, а в цей момент Seat врізався в нього. Від удару Seat врізався в стовп.

поліція
поліція

швидка
швидка


Як писав раніше Знай.ua, у Києві на проспекті Ватутіна у торгового центру "Скай Молл" сталася жахлива ДТП.

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що автомобіль Seat Лео на величезній швидкості врізався у стовп. Удар об опору був настільки сильним, що автомобіль буквально "обійняв" бетонний стовп.

Також Знай.ua писав про те, що у неділю, 14 жовтня, на вулиці Набережно-Хрещатицькій, що у Києві сталась жахлива ДТП.