В одній з київських маршруток сталося НП, в результаті чого молодий хлопець отримав струс мозку.Про це повідомляють українські ЗМІ.

Інцидент стався на міській маршрутці №718 Київ-Вишневе, коли 17-річний хлопець з обмеженими можливостями спробував проїхатися за пільговим посвідченням. За словами Артема, він їхав додому після навчання у ВУЗі, куди вступив у цьому році.

"Чоловік (водій) відповів, що він цитую "сліпий і нічого не бачить", і з цієї причини я повинен голосно на весь салон сказати, що я інвалід, і назвати діагноз. Він також додав, що всім пасажирам цікаво, чому такий молодий хоче безкоштовно проїхати", - зазначив він.

Підкреслимо, що хлопець відмовився називати свій діагноз публічно, але на сторону водія несподівано стали відразу кілька пасажирів, які хотіли швидше поїхати.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Після цього невідомий чоловік, який стояв на зупинці, виштовхнув його з автобуса і почав бити.

"Однією рукою він викинув мене з салону, повалив на асфальт і почав сильно бити кулаками і ногами. Я лежав і не чинив ніякого опору і лише кричав на все ВДНГ "Врятуйте!" Але перехожі боялися втрутитися", - підкреслив він.

Як пізніше уточнили медики, у хлопця діагностували струс мозку і багаточисленні удари.

Нагадаємо, у Мелітополі водій маршрутки не захотів безкоштовно везти учасника АТО, незважаючи на те, що останній мав на це право. Таку інформацію повідомляє в соцмережах керівник мелітопольського Союзу учасників АТО Володимир Мінко.

Скандал в маршрутці
Скандал в маршрутці

Чоловік повідомив, що водій маршрутки при всіх пасажирах принижував бійця, називаючи його "бабою, яка відмовляється за себе заплатити".

Чоловік також додав, що його організація вже поговорила з водієм, після чого йому довелося просити вибачення і шукати виправдання своїм діям.

Нагадаємо, у Києві заборонять маршрутки, рішення вже прийняли.

Як повідомляв Знай.uа, водитель-гуморист возив людей в маршрутці без дверей.

Знай.uа писав, у Києві напали на приймальню депутата.