У Києві озброєні невідомі взяли в заручники пасажирів маршрутки і завдали деяким з них удари. У правоохоронних органах розповіли деталі події.

Як виявилося, насправді, в транспорті двоє нетверезих чоловіків звинуватили третього в тому, що він вкрав дитину, однак, ніякого взяття в заручники не відбувалося. Така інформація прозвучала від прес-служби поліції в Києві.

Як зазначають поліцейські, вони отримали дзвінок від чоловіка, в якому повідомлялося, що його п'яний товариш розповів: в маршрутці Київ-Городище направляється чоловік, який украв дитину і планує продати на органи. В поліцію, крім цього, зателефонувала жінка, повідомивши, що її чоловікові, який їде в маршрутці з півторарічним сином, двоє невідомих погрожують зброєю, а саме, пістолетом і ножем.

Поліцейські Києва встановлюють обставини конфлікту у маршрутці На місці події працюють патрульні поліцейські, а також...

Geplaatst door Поліція Києва op Vrijdag 28 september 2018

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Біля станції метро "Видубичі" патрульні поліцейські зупинили маршрутку для того, щоб уточнити всі деталі того, що сталося. На місці інциденту також була зібрана слідчо-оперативна група.

"Попередньо стало відомо, що батько з сином їхали в маршрутці, в яку сіли двоє чоловіків напідпитку і стали звинувачувати його в тому, що він вкрав дитину. В розмову втрутилася жінка, яку порушники порядку відштовхнули: з-за цього у неї на обличчі утворилася гематома. При цьому обвинувачені показали зброю", - розповіли відомі деталі в прес-службі поліції.

Патрульними були затримані двоє злочинців, у них при собі знайшли травматичні пістолети. Слідчо-оперативна група проводить бесіди з усіма учасниками конфлікту для відновлення картини того, що сталося.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що в Чернівцях стався прикрий випадок: водій висадив 12-річну школярку з маршрутки посеред промзони.

Крім цього, Знай.UA писав про те, що у Києві маршрутка розсипалася прямо під час руху по маршруту.

Також Знай.UA розповідав, що київський водій, який не звертає увагу на знаки дорожнього руху, став зіркою YouTube.