У Києві на проспекті Ватутіна у торгового центру "Скай Молл" сталася жахлива ДТП.

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що автомобіль Seat Лео на величезній швидкості врізався у стовп. Удар об опору був настільки сильним, що автомобіль буквально "обійняв" бетонний стовп.

Відомо, що за кермом перебувала молода дівчина, яка не впоральась з керуванням.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Крім того відомо, що у салоні автомобіля перебували п'ятеро чоловік. Наразі вже відомо, що рятувальникам вдалося витягнути з груди металу трьох постраждалих, яким надається невідкладна медична допомога. Разом з тим дівчина та один з пасажирів досі перебувають у автомобілі без ознак життя.

Погибли две девушки. Мужчина без ног в реанимации... Стрим с места.... Жуткое смертельное ДТП прямо сейчас в Киеве на проспекте Ватутина у торгового центра Скай Молл: девушка водитель автомобиля Сеат Леон на высокой скорости вылетела с дороги в столб. в салоне автомобиля было пять человек. трёх удалось вытащить, ими занимаются медики скорой , все в очень тяжёлым, бессознательном состоянии. Девушка - водитель и один из пассажиров зажаты в автомобиле, без признаков жизни... на место прибывают дополнительные бригады скорой, также выехали спасатели ГСЧС Подключайтесь к нашим страницам в Фейсбук и Инстаграм, instagram.com/dtp.kiev.ua facebook.com/dtp.kiev.ua/ 093771333 viber telegramm https://twitter.com/dtpkievua #ДТП #Киев #ватутина #скайМолл #авария #столб #сеат #Лион

Geplaatst door Vladislav Antonov op Zaterdag 13 oktober 2018

"У салоні автомобіля було п’ять чоловік. Трьох вдалося витягнути, ними займаються медики швидкої, всі в дуже важкому, несвідомому стані. Дівчина – водій і один з пасажирів затиснуті в автомобілі, без ознак життя", – написав Vladislav Antonov у себе на сторінці в Facebook.

Також відзгачається, що автомобіль "Сеат" їхав на величезній швидкості по смузі, яка передбачена для громадського транспорту. Відзначається, що спочатку автомобіль вдарив інший, який саме повертав на заправку. У результаті удару автомобіль Сеат відлетів у бік та вдарився об стовп.

Разом з тим варто відзначити, що у Чернівцях дівчина, яка за кермом легкового автомобіля вела пряму відеотрансляцію в Instagram, врізалась у позашляховик. Подія сталася ввечері в п'ятницю, 12 жовтня на проспекті Незалежності.

На відеозаписі стріму, який згодом очевидці оприлюднили в Facebook, видно, що дівчина, яка сиділа за кермом легковика, спочатку знімала в прямому ефірі дорогу, по якій вона їхала. Пізніше, переключивши камеру на фронтальний режим, вона знімала себе і свою подругу, яка сиділа на задньому сидінні.

Кума!", - крикнула дівчина за кермом своїй пасажирці, щоб та позувала для відео. На 13-тій секунді стріму чути гуркіт – це було зіткнення машини з джипом, який їхав попереду. "Кума, ти жива?" - далі чути на відео.

Пізніше жіночий голос запитує: "Де телефон?" В результаті дорожньо-транспортної пригоди постраждали тільки автомобілі. Також ця аварія спричинила тривалу пробку на одній з центральних автодоріг Чернівців.

Нагадаємо, у Києві авто налетіло на п'яних пішоходів.

Як повідомляв "Знай.ua", відому модель застрелили за кермом.

Також "Знай.ua" писав, що шалена вантажівка протаранила переповнений трамвай.

Двоє дітей і жінка загинули внаслідок двох ДТП у Черкасах та Києві