Українців попереджають про активізацію шахраїв, які практично кожного року використовують старо-нову схему, як "нагріти" наївних громадян на кругленьку суму. Шахраї під виглядом працівників комунальної служби ходять по квартирах і пропонують за гроші опломбувати лічильник: це особливо актуально в період початку опалювального сезону.

Про це повідомляє портал Рoliteka з посиланням на прес-служби Київського водоканалу.

"Останнім часом в контакт-центр Київводоканалу приходять скарги стосовно шахрайства під час опломбування лічильників та їх передачі на комерційний облік. Стверджується, що в квартиру приходять невідомі, які називають себе представниками ТОВ "Мастергаз" і що вони нібито мають повноваження від Київводоканалу, пропонуючи за гроші опломбувати лічильник", — йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Українцям нагадують: процедура пломбування та передачі лічильника на комерційний облік абсолютно беспланта. Якщо вам предлагаюь за неї заплатити, перед вами шахраї.

Раніше повідомлялося, що в українському Дніпрі викрили нову схему шахрайства аферистів. Своєю історією поділився у соцмережі Facebook місцевий житель Роман. Також у пості хлопець докладно розповів про аферу, з якою він зіткнувся.

Повідомляється, що не так давно у чоловіка вкрали кілька дуже дорогих велосипедів. Після цього йому почали надходити дивні повідомлення від людей, які нібито знають, де знаходиться вкрадене і готові повернути за певну плату.

Нагадаємо, що зустрітися з обманом можна навіть під час пошуку роботи через спеціальні агентства.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Габріела Малік, 41-річна уродженка Молдови, була оголошена в розшук співробітниками поліції Тернополя. Жінку звинувачують у шахрайстві в особливо великих розмірах.

Також портал "Знай.uа" писав про те, що у київських ріелторів з'явилася нова схема шахрайства.