У вівторок, 9 жовтня, невідомі пограбували кінотеатр Лейпциг в Святошинському районі Києва. Про це повідомляють "Весті". Нахабні злодії не змогли піти непоміченими, зловмисники потрапили в об'єктиви камер відеоспостереження, записи яких опублікували учасники групи "Борщагівка" у фейсбуці.

Цікаво, що злодії викрали тільки сушарки для рук і мильниці з туалетів закладу.

На відеозапису з камер спостереження можна побачити, як чоловік вириває зі стіни туалету сушарку для рук і ховає її в рюкзак. В цей час жінка стежила за тим, щоб ніхто раптом не з'явився на місці злочину.

"З проводами вирвали і вкрали сушарку, не погребували і мильницями. Давайте зробимо знаменитими парочку, якій для щастя не вистачало дозаторів рідкого мила", - написала у коментарі до відео Катерина Будко.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Мешканці столиці відзначили в коментарях до посту, що в кінотеатрі нещодавно провели ремонт.

"Тільки зробили нормальний туалет і сам кінотеатр для людей, так знайдуться вандали, яким все хочеться вкрасти", - написала Вікторія Шуман.

Варто відзначити, на Печерську у Києві в ніч на 10 жовтня у консула Киргизстану викрали позашляховик Toyota Highlander.

За інформацією Посольства Киргизької Республіки в Україні, автомобіль на дипломатичних номерах.
Зухвалі зловмисники викрали у консула Киргизстану новий позашляховик Toyota Highlander, який він припаркував напередодні ввечері біля свого будинку в елітному районі в центрі Києва.

Зловмисників не збентежили навіть спеціальні "червоні" номери автомобіля, з якими зазвичай воліють не зв'язуватися автовикрадачі через високий ризик бути вистеженими поліцією.

Нагадаємо, 1 жовтня в супермаркеті "Сільпо", що на вулиці Маяковського, 75/2, у Деснянському районі Києва два підлітки намагалися вкрасти коньяк, текілу і шоколадку. Їх помітили охоронці, після чого між ними стався конфлікт.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, днями співробітники однієї з київських охоронних фірм відзначилися невмотивованою жорстокістю при затриманні грабіжника в продуктовому магазині.

Також портал "Знай.uа" писав, під час гастролей в Одесі пограбували автобус української групи "СКАЙ". Зловмисники винесли з автобуса всі інструменти. Інцидент стався на парковці біля одного з пляжів Одеси.