Українську столицю знову шокували криваві розбірки. Жахливий інцидент стався біля станції метро "Лісова".

Так, кілька чоловіків кавказької національності жорстко побили двох людей. Бійка сталася 11 жовтня приблизно о 23.30.

Про це стало відомо завдяки повідомленню журналістів видання Информатор.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Очевидець Олександр розповів журналістам, що він на своєму авто рухався у бік Лісового масиву і помітив на проїжджій частині бійку. Він заявив, що близько п'яти людей сильно били двох чоловіків. Вони вистрілили з пневматичної зброї і розбили йому обличчя, після чого постраждалий підбіг до автомобіля кривдників і почав ламати двері. Нападники повалили його на землю і били ногами. Потім чоловіка вдарили головою об кут автобуса, який стояв поруч. Зі слів свідка, постраждалий чоловік був ініціатором бійки.

Очевидці викликали правоохоронців і невідкладну швидку допомогу. Коли нападники це помітили, вони швидко сіли в автомобіль ВАЗ 2107 та зникли з місця. Ні номерів машини, ні облич агресорів чоловік не запам'ятав. У зв'язку з цим, поліцейські ввели план "Перехоплення".

За даними копів, постраждалий чоловік вижив, хоча отримав дуже серйозні травми. Медики госпіталізували його до лікарні швидкої медичної допомоги. Його друг, який теж отримав травми, спочатку залишився на місці події, а потім відправився в лікарню до свого товариша.

Співробітники правоохоронних органів зупинили на вулиці Крайній машину, в якій знаходилися особи кавказької національності. Це сталося близько 00:15. Однак підозрювані не мали відношення до події на Лісовій. Через це між чоловіками і поліцією стався конфлікт. На щастя, вдалося залагодити непорозуміння за допомогою слів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в середу, 10 жовтня, близько 22:50 в Київській області на перегоні Фастів - Мотовилівка група вандалів розгромила вагон електрички № 6036 Фастів - Київ.

Варто нагадати, що в середу ввечері, 10 жовтня, в Херсоні невідомі обстріляли автомобіль Андрія Федоренка - помічника народного депутата від "Батьківщини" Юрія Одарченка.

Нагадаємо, нардеп Мураєв причетний до нападів на активістів C14 – ЗМІ.

Як повідомляв Знай.uа крики, поліція і гільзи: в Чернівцях відкрили вогонь.

Знай.uа писав, фонтаном в голову: націоналісти облили журналістку чимось "білим і липким".