На відміну від співробітників супермаркетів, продавці столичних ринків не надто переймаються естетикою і відповідністю інформації на етикетках – їх за це ніхто не штрафує, та й взагалі – покупці і так бачать, що беруть. Інколи таке недбальство призводить до кумедних ситуацій.


Нещодавно яскравий приклад опублікували на каналі "ХК" у Telegram. На фото – звичайний на перший погляд ящик із лимонами, але якщо придивитися уважніше до напису зверху, можна просто покотитися від сміху. Трішки переплутаних літер, і "лимон" вже пишеться, як чоловічий статевий орган:

"Ось до чого призводить неуважність базарних маркетологів. Новий сорт: лимон-пі*юн, з ним і чай смачніше виходить. На ринку біля ж / д Дарниця", - йдеться в коментарі до знімку.


Дивіться: маркетингові хитрощі у торговельних центрах та супермаркетах

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще


Нагадаємо, київський супермаркет продає зіпсований товар під виглядом елітної продукції.
Як повідомляв Знай.ua, покупці столичного супермаркету "АТБ" показали, чим відрізняється реальність від реклами.
Також Знай.ua писав, у мережі магазинів з продажу сендвічів Pret a Manger підтвердили смерть другого покупця.