У понеділок, 8 жовтня, кияни почали поширювати відео, на якому видно, що посеред дороги на проспекті Соборності стоять 4 біотуалетр. Багато хто задавався питанням, хто ж поставив ці кабінки і навіщо вони потрібні.

Про це повідомляє Інформатор.

👎👎👎👎👎👎 ПРЯМО ЗАРАЗ.😁😁😁😁😁😁 << САРТІР - СТАЙЛ >> НА ПРОСПЕКТІ СОБОРНОСТІ. ЛІВИЙ БЕРЕГ КИЄВА. Шановні громадяни України будьласка будьте уважні на дорозі ! ! ! Обїжайте << САРТІР СТАЙЛ >> Тримайте правої полоси руху ☺️☺️☺️#Сартир_Стайл_2018_Київ

Geplaatst door Віктор Далюк op Maandag 8 oktober 2018

Виявилося, що біотуалети - це зовсім не дивна турбота про водіїв. Їх встановили з цілком зрозумілої причини, для учасників марафону Wizz Air Kyiv City Marathon. А оскільки дорога для марафону була перекрита, поруч з кабінками не ставили ніяких попереджувальних знаків.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Відразу після марафону трасу відкрили, але біотуалети не встигли прибрати. Кабінки стояли на реверсивній смузі, тому причинами аварій стати просто не могли. Інформатор повідомляє, що вже до обіду 8 жовтня біотуалети прибрали.

Раніше повідомлялося, що в суботу, 6 жовтня, в Києві стався інцидент за участю чергового "героя паркування".

Про це стало відомо з повідомлення і відповідних фото в Тelegram-каналі "Київ Оперативний".

Неправильно припарковане авто помітили перехожі. Саме вони і вирішили нагадати власнику основні правила добросусідства.

На фото видно, як водій автомобіля Alfa Romeo з європейськими номерами залишив свою машину прямо посеред пішохідної зони, обмеживши повноцінний прохід людям. В якості помсти перехожі поклали йому на лобове скло автомобільну шину.

"Народна помста за неправильно припарковане авто #Alfa #Romeo (# B6198BK Bg) на Брюллова, 12, не змусила довго чекати", - зазначають у коментарі до фото.

Нагадаємо, киян і гостей столиці попередили про можливе обмеження роботи трьох станцій метро.

Раніше Знай.ua повідомляв, Віталій Кличко інтерв'ю розповів, звідки у нього вдома гаряча вода і порадив киянам, що робити, щоб стати незалежними від водопостачання.

Також Знай.ua писав, у Києві з 5 жовтня планують відключити холодну воду в кількох будинках відразу.