Нагадаємо, що в українській столиці в ніч з 5 на 6 жовтня в кафе на вул. Гришко сталася велика бійка, яка переросла в жорстку стрілянину. В результаті інциденту двоє охоронців отримали вогнепальні поранення.

За інформацією столичних копів стало відомо, що конфлікт почали три п'яних відвідувача. Про це пише портал "Політека".

"Коли їх спробували заспокоїти працівники закладу, вони влаштували бійку, а один дістав пістолет і зробив кілька пострілів. У результаті двоє охоронців отримали поранення в ногу і руку відповідно, їм надають необхідну допомогу", - розповіли в Нацполіції.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Одного із правопорушників було затримано на місці злочину, ще двоє - неподалік.

"Чоловік, який стріляв в охоронців, затриманий в порядку ст. 208 КПК. Поліцейські вилучили стріляні гільзи і зброю, з якої, ймовірно, стріляли. Їх відправлять на експертизу", - додали правоохоронці.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ще один шокуючий інцидент зі стріляниною стався в Одесі пізно ввечері в суботу, 6 жовтня. Стало відомо про обстріл особистого авто активіста "Автомайдану".

Власник транспортного засобу в результаті нападу отримав поранення і потрапив до лікарні. Про це повідомляє поліція Одеської області та активісти "Автомайдан Одеса".

Варто нагадати, що 6 жовтня, близько 00:15, на вулиці Харківській у Дніпрі сталася стрілянина. Чоловік вистрелив іншому чоловікові в руку. На місце відразу виїхала швидка і патрульна поліція. За попередньою інформацією, дівчина гуляла з хлопцем.

Її помітив її колишній супутник і приревнував до нового чоловіка. Ревнощі досягли своєї межі і між двома чоловіками виникла суперечка, в ході якої колишній залицяльник вистрілив в руку чоловікові з травматичного пістолета і зник з місця.

Нагадаємо, нічний Київ розбурхав дикий злочин, містяни в паніці.

Як повідомляв Знай.uа копи заплатять сотні тисяч за розбиті авто: Prius стануть золотими.

Знай.uа писав, молоду українку понівечили кислотою: моторошні подробиці.