6-7 жовтня, на вулицях Києва буде частково обмежено рух транспорта. Це пов'язано з проведенням 9th Wizz Air Kyiv City Marathon 2018.

Цю інформацію повідомили у прес-службі організаторів марафону.

Рух обмежать для того, щоб гарантувати безпеку учасникам заходу.

"Обмеження транспортного руху - одна з обов'язкових умов проведення масових змагань з бігу. Таким чином, понад 11 тис. учасників заходу, серед яких є діти, люди похилого віку та люди з інвалідністю отримають гарантію безпеки на трасі забігу" прес-служба

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

У повідомленні говориться, що дороги Києва будуть відкриватися поступово, по мірі подолання дистанції бігунами. До 16:00 планується відкрити всі вулиці, на яких обмежується рух (крім Хрещатика).

Водіям радять заздалегідь спланувати своє пересування по місту по альтернативному маршруту, враховуючи графік перекриття.

Нагадаємо, на вулицях української столиці незабаром повністю зникнуть маршрутні таксі: цільова програма з підвищення безпеки дорожнього руху на 2019-2024 роки вже в розробці.

В рамках проекту влади планують повністю реформувати систему громадського транспорту, тобто повністю відмовитися від маршруток. Щоб це не спровокувало транспортний колапс, планують оновити парки автобусів, трамваїв і тролейбусів, збільшивши їх кількість.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", в Києві з 5 жовтня планують відключити холодну воду в кількох будинках відразу. Пояснюють це ремонтними роботами, несправності усунути найближчим часом.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що в Києві поліція розшукує автовандалів, які сьогодні вранці проткнули шини близько 10 машин. У поліції зазначили, що до правоохоронців з заявою звернувся лише один автовласник, який постраждав від незаконних дій невідомих.